Fotbal international

Ianis Hagi şi Dennis Man, urmăriţi de Sevilla: “Caută să-i transfere”

15.10.2018 | 17:37
Ianis Hagi şi Dennis Man, urmăriţi de Sevilla. Echipa naţională U21 a României pozează înainte de meciul de fotbal contra formaţiei Ţara Galilor U21
ADVERTISEMENT

Cei mai în vervă tineri jucători de la FCSB şi Viitorul Constanţa, Dennis Man şi Ianis Hagi, au intrat în vizorul celor de la Sevilla, care îi urmăresc pe tinerii fotbalişti ce se află acum sub comanda lui Mirel Rădoi. Cei doi jucători de perspectivă, titulari indiscutabili la naţionala de tineret, sunt pe punctul de schimba campionatul.

Cu evoluţii foarte bune la echipele de club, dar şi la echipa naţională de tineret, acolo unde sunt pe punctul de a se califica la EURO 2019, Ianis Hagi şi Dennis Man sunt doriţi de liderul din Primera Division, FC Sevilla.

ADVERTISEMENT

Sevilla îi urmăreşte pe Ianis Hagi şi Dennis Man

”Numele lui Ianis Hagi a fost adus în discuţie la mai multe cluburi mari din Europa. De exemplu, AS Roma a fost aproape să-l transfere în urmă cu câteva luni. Sevilla caută acum să-l transfere.

În prezent joacă pentru echipa românească Viitorul, unde este un jucător important şi unde lucrează sub îndrumările tatălui său, care este o legendă în România. El a debutat în prima echipă a Fiorentinei la vârsta de 18 ani”, titrează besoccer.com, care citează Estadio Deportivo. Aceeaşi publicaţie notează că şi Dennis Man este în vizorul scouterilor de la formaţia spaniolă.

ADVERTISEMENT

Sunt cei mai valoroşi de la echipele lor

Sevilla este interesată de Ianis Hagi şi Dennis Man, cele două “perle” de la Viitorul Constanţa, respectiv FCSB. Dennis Man s-a născut pe 26 august 1998 şi este cotat de site-urile de specialitate la 2,7 milioane de euro, fiind cel mai valoros jucător din întreg lotul celor de la FCSB, la doar 20 de ani. Colegul de la U 21, Ianis Hagi, are 19 ani şi o cotă de 1,5 milioane de euro, fiind la rândul lui cel mai scump jucător de la Viitorul Constanţa, la egalitate cu căpitanul Bogdan Ţîru.

Ianis Hagi şi Dennis Man, urmăriţi de Sevilla. Ianis Hagi în meciul de fotbal dintre România U21 şi Ţara Galilor U21, disputat pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, vineri, 12 octombrie 2018.
Ianis Hagi şi Dennis Man, urmăriţi de Sevilla. Ianis Hagi în meciul de fotbal dintre România U21 şi Ţara Galilor U21

Echipa naţională de tineret mai are un singur meci de disputat din campania de calificare la Campionatul European din 2019, cu Liechtenstein, programat marţi, de la ora 21:00, la Ploieşti, pe “Ilie Oană”. Partida va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri