Fotbal international

Ianis Hagi și Vladimir Screciu, cadou superb de Crăciun pentru un puști român cu probleme de sănătate. VIDEO

28.12.2019 | 17:45
Ianis Hagi si Vladimir Screciu cadou superb de Craciun pentru un pusti roman cu probleme de sanatate VIDEO
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi și Vladimir Screciu, colegi la campioana Belgiei, Genk, și-au făcut timp în această perioadă a sărbătorilor pentru a face un cadou deosebit unui băiețel cu probleme de sănătate care locuiește cu familia sa în Aachen, Germania.

Ianis Hagi și Vladimir Screciu, cadou superb de Crăciun pentru un puști român cu probleme de sănătate

Cei doi tineri jucători s-au deplasat în Germania, acolo unde s-au întâlnit cu Roberto Coman, un fan înfocat al românilor legitimați la Genk.

La scurt timp după ce echipa lor a evoluat de ”Boxing Day”, Ianis Hagi și Vladimir Screciu s-au deplasat în Germania, acolo unde au petrecut mai mult timp alături de Roberto Coman, scrie Prosport.

Roberto Coman este un micuț fotbalist care se confruntă cu unele probleme de sănătate. El este legitimat la juniorii clubului Alemannia Aachen și visa de mult timp să-i aibă pe Hagi și Screciu ca invitați.

Roberto a fost vizibil emoționat în momentul în care cei doi fotbaliști de la Genk i-au trecut pragul case. Hagi și Screciu nu au venit cu mâna goală în Germania. Aceștia au venit cu un tricou, o minge și un poster, toate cu autograf. VEZI VIDEO MOMENTUL.

Roberto l-a cunoscut pe Ianis Hagi la un meci al lui Genk

Roberto și Ianis Hagi s-au întâlnit prima oară la un meci disputat de Genk. După ce s-au pozat împreună la marginea terenului, Ianis Hagi i-a promis puștiului român că se vor mai întâlni. Iar fiul ”Regelui s-a ținut de cuvânt.

În perioada sărbătorilor, Ianis Hagi și Vladmir Screciu au fost implicate în alte acțiuni speciale. Tricourile jucătorilor români au fost scoase la licitație în cadrul unei acțiuni anuale a Pro League de strângere de fonduri.

Ianis Hagi și Vladimir Screciu, perioadă dificilă la Genk

Ianis a fost transferat în această vară de Genk, după un European de tineret extrem de reuşit cu naționala lui Mirel Rădoi. Fiul “Regelui” a fost cumpărat pentru patru milioane de euro de campioana Belgiei.

Treptat, Ianis Hagi și-a ieșit din formă și prinde tot mai rar minute în campionatul Belgiei. De ”Boxing Day”, fiului lui Gică Hagi nu a prins niciun minut în meciul Genk – Eupen 2-1.

În ceea ce-l privește pe Screciu, acesta a venit în iulie 2018 la Genk, însă a bifat un singur meci în două sezoane, pentru echipa rezervelor.