Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ianis Hagi, singurul tricolor care s-a pozat cu fanii la sosirea naționalei la Frankfurt. Foto

Echipa națională a României este deja la Frankfurt, acolo unde se va disputa întâlnirea cu Slovacia, ultima din faza grupelor de la EURO 2024.
25.06.2024 | 18:14
Ianis Hagi singurul tricolor care sa pozat cu fanii la sosirea nationalei la Frankfurt Foto
Echipa națională a României este deja la Frankfurt, acolo unde se va disputa întâlnirea cu Slovacia, ultima din faza grupelor de la EURO 2024. Sursă foto: Facebook Echipa națională de fotbal a României
ADVERTISEMENT

După disputarea primelor două etape din Grupa E, toate echipele au câte 3 puncte și păstrează șanse de a accede în optimi. ”Tricolorii” sunt lideri datorită golaverajului și sunt văzuți ca favoriți pentru un loc în fazele eliminatorii.

Naționala României e la Frankfurt pentru partida cu Slovacia

Febra meciului cu Slovacia, programat miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00, se apropie cu pași repezi, iar naționala României a ajuns marți în jurul prânzului la Frankfurt, locul unde se va decide soarta calificării.

ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au făcut pentru prima dată deplasarea din cantonamentul de la Wurzburg cu autocarul, distanța până la Frankfurt fiind de doar 120 de kilometri și a putut fi parcursă în aproximativ 75 de minute.

La precedentele jocuri din faza grupelor, delegația noastră a ales să se deplaseze cu trenul la Munchen și, respectiv Koln. Explicația federalilor pentru FANATIK a fost că transportul pe calea ferată era cel mai rapid în acele cazuri.

ADVERTISEMENT

Așadar, naționala a ajuns la Frankfurt cu autocarul, iar la sosirea la hotel a fost întâmpinată de un grup de fani. Jucătorii au părut extrem de concentrați, singurul care s-a oprit să facă poze cu suporterii fiind Ianis Hagi.

Câți bani primește FRF pentru calificarea în optimi

În ciuda faptului că ”tricolorii” vor întâlni Slovacia la doar 4 zile după înfrângere în fața Belgiei și oboseala s-a acumulat în rândul jucătorilor, Marius Șumudică, Robert Niță și Dănuț Lupu au analizat situația la FANATIK EURO și au ajuns la concluzia că Edi Iordănescu nu va schimba foarte mult în primul ”11”.

ADVERTISEMENT

Căpitanul Nicolae Stanciu doboară record după record la prima reprezentativă și în curând va ajunge să-l întreacă la numărul de selecții pe fundașul Vlad Chiricheș. Jucătorul de la FCSB a jucat de 75 de ori la națională, în timp ce Stanciu va ajunge la cota 73 în partida cu Slovacia.

”Tricolorii” au nevoie de un punct în întâlnirea cu Slovacia pentru a fi siguri de calificare în optimile de finală la EURO 2024. Se poate ajunge acolo și cu o înfrângere, dar numai în cazul în care Belgia învinge Ucraina.

ADVERTISEMENT

Duelul de pe Deutsche Bank Park din Frankfurt are și conotații financiare importante. O victorie în fața Slovaciei ar aduce un milion de euro în contul FRF, plus încă 1,5 milioane de euro pentru calificarea în optimi.

ADVERTISEMENT
2,37 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „x solist și sub 2,5 goluri” în meciul Slovacia - România