Fotbal intern

Ianis Hagi știe cum poate Viitorul să o învingă pe FCSB. “E timpul să ne întoarcem victorioși de pe Arena Națională!”

11.03.2019 | 09:20
Ianis Hagi stie cum poate Viitorul sa o invinga pe FCSB E timpul sa ne intoarcem victoriosi de pe Arena Nationala

Ianis Hagi a susținut o conferință de presă înaintea meciului FCSB – Viitorul Constanța, azi, de la ora 20.30, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1 Betano, iar căpitanul grupării pregătite de Gică Hagi știe cum poate fosta campioană să învingă FCSB-ul.

Ianis Hagi știe cum poate Viitorul să o învingă pe FCSB în play-off

„Suntem acolo unde ne-am dorit, în play-off, ne-am îndeplinit obiectivul și este foarte important începem cu dreptul. Să menținem această linie, pentru că venim după o săptămână bună. Dacă reușim să ținem ritmul, vom ajunge unde ne dorim, cel puțin pe locul 3. 

Lupta este deschisă, suntem cele mai bune echipe din România și vom vedea la final cine merită să încheie pe podium. Acum contează să jucăm de plăcere, să ne bucurăm de fotbal. Mai mereu presiunea este pe Steaua, pentru că este o echipă de tradiție, care vrea să câștige titlul în fiecare an.  Noi suntem tineri, ambițioși, avem mult entuziasm, dorim să ne afirmăm și este vremea să ne întoarcem victorioși de pe Arena Națională. Va fi greu, pentru că Steaua joacă foarte bine meciurile decisive din play-off”, a declarat Ianis Hagi.

Bogdan Țîru și Ianis Hagi într-o conferință de presă susținută înaintea meciului FCSB – Viitorul

“Vrem să demonstrăm că merităm să fim în play-off!”

În aceeași conferință de presă a vorbit și Bogdan Țîru, fundașul grupării FC Viitorul Constanța. Acesta speră ca echipa sa să se impună în această seară pe Arena Națională și să demonstreze că a meritat un loc în play-off-ul Ligii 1 Betano.

„Până acum am luat doar un punct pe Arena Națională, cel care ne-a adus titlul, cel mai frumos egal. Singurul lucru care ne lipsește în România este să câștigăm pe acest stadion. Sunt puncte importante și vrem să demonstrăm că merităm să fim în play-off”, a spus și Bogdan Țîru.

Tags: