Fotbal intern

Ianis Hagi știe unde s-a făcut diferența în Viitorul – CFR Cluj 0-1: „A fost o greșeală colectivă”

Autor: Alin Miu | 16.03.2019 | 23:04
Ianis Hagi știe unde s-a făcut diferența în Viitorul - CFR Cluj 0-1: „A fost o greșeală colectivă”
Ianis Hagi știe unde s-a făcut diferența în Viitorul - CFR Cluj 0-1

Viitorul a pierdut cu 0-1 partida jucată pe teren propriu cu CFR Cluj și nu mai are nicio șansă la titlul de campioană. Ianis Hagi și Bogdan Țîru au recunoscut la finalul partidei că obiectivul echipei este acum locul 3. 

Ianis Hagi știe unde s-a făcut diferența în Viitorul – CFR Cluj 0-1

„Înfrângerea a venit într-un moment foarte bun pentru noi. Am avut ocaziile noastre în meci. A fost un meci echilibrat, decis de o greșeală colectivă. Ce să facem acum, mergem la națională cei care suntem convocați și apoi revenim cu forțe noi. Nu cred că a fost un mare avantaj pentru noi faptul că a lipsit Țucudean. Toate echipele din play-off au loturi bune, iar oricine intră pe teren are valoare. Locul 3 este obiectivul nostru. Acum e foarte important să începem cu dreptul campania pentru EURO 2020” – a spus Ianis Hagi la Digisport.

„Cred că am început foarte bine partida, apoi ei au echilibrat jocul. Am primit gol pe o greșeală colectivă. CFR e o echipă matură, care stă bine în teren. E o înfrângere greu de digerat. Dar trebuie să scoatem cât mai multe puncte până la final. Ne-a lipsit ceva, iar experiența lor a făcut diferența, Locul trei este obiectivul nostru” – a spus Bogdan Țîru la Digisport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!