Sport

„Ianis Hagi, titular!”. Dezbatere încinsă în studioul Fanatik la EURO! Ce modificări face Edi Iordănescu pentru jocul cu Slovacia: Șumudică, reacție genială!

România este pe primul loc în grupa E de la Campionatul European din Germania. Cum va aborda Edi Iordănescu partida decisivă cu Slovacia.
25.06.2024 | 12:41
Ianis Hagi titular Dezbatere incinsa in studioul Fanatik la EURO Ce modificari face Edi Iordanescu pentru jocul cu Slovacia Sumudica reactie geniala
“IANIS HAGI, TITULAR!” DEZBATERE INCINSA, Ce MODIFICARI FACE Edi Iordanescu cu Slovacia
ADVERTISEMENT

Naționala României este la un pas de a obține o calificare istorică în optimile de finală de la Campionatul European din Germania. ”Tricolorii” au nevoie de un singur punct în ultimul meci, împotriva Slovaciei, pentru a-și asigura calificarea. În cazul unui egal, ambele echipe vor avansa în fazele eliminatorii.

Cum va începe România meciul cu Slovacia. Lupu, Niță și Șumudică, discuție aprinsă

Selecționerul Edi Iordănescu a făcut o singură modificare în echipa de start în meciul cu Belgia față de cel cu Ucraina. Acum, cu doar trei zile de pauză înaintea confruntării decisive cu Slovacia, jucătorii României ar putea resimți oboseala. La emisiunea FANATIK EURO, Marius Șumudică, Robert Niță și Dănuț Lupu au discutat despre posibilele schimbări pe care le-ar putea face selecționerul.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu consideră că Edi Iordănescu va menține același nucleu de jucători, având în vedere că aceștia au avut prestații bune în ambele meciuri din grupe. El sugerează că Ianis Hagi ar putea fi titularizat, după ce a început primele două meciuri pe banca de rezerve:

„Eu cred că va juca cu aceeași echipă. Nu cred că va face multe schimbări. Edi nu este antrenorul care să schimbe mult. Coman a jucat în primul meci pentru că Mihăilă avea temperatură. Cred că îl va băga pe Ianis. O să-l pună dreapta. 3-4 schimbări poate face”, a precizat Dănuț Lupu la FANATIK EURO.

ADVERTISEMENT

Robert Niță este de acord cu Lupu, considerând că Edi Iordănescu va face maximum două schimbări pentru a nu risca calificarea în fazele eliminatorii: „Eu cred că va păstra scheletul echipei. Poate să-i dea mai multe minute lui Sorescu ca să aibă alternativă la Bancu. Poate mai multe minute lui Ianis. Până la urmă îți trebuie punctul ăla. Faci 4-5 schimbări și pierzi… toată lumea va fi în capul selecționerului. Că nu a tratat serios jocul, că a dat șanse jucătorilor, că a schimbat prea mult.

Cred că o schimbare, două maxim. Cred că meciul va fi tratat la fel ca cele cu Belgia și Ucraina. La nivelul ăsta sunt foarte multe detalii care pot face diferența. E clar că am dovedit că suntem o echipă de contraatac”.

ADVERTISEMENT

”Și noi dacă jucăm de aici cu Slovacia tot egal facem”. Marius Șumudică nu își face griji cu privire la calificare în optimi

Marius Șumudică este convins că România și Slovacia vor remiza în ultima rundă, deoarece ambele echipe vor fi mulțumite cu un punct și nu vor risca calificarea pentru o victorie. Legat de primul 11, Șumi crede că Iordănescu Jr. va începe cu aceeași echipă.

„Și noi dacă jucăm de aici cu Slovacia tot egal facem. Meciul ăsta nu riscă nimeni. Așa o văd eu. Nu mai ține nici de Edi nici de federație nici de nimeni. O să vezi jucătorii în teren. Nu se poate. Se califică amândouă, e istorie pentru amândouă. Nu poți să riști.

ADVERTISEMENT

Eu consider că va juca cu aceeași echipă. Una, maxim două schimbări, depinde de gradul de oboseală al jucătorilor. Va da continuitate. Edi este un tip conservator care menține același grup, aceeași echipă. Cred că va da continuitate”, a explicat Marius Șumudică la FANATIK EURO.

“IANIS HAGI, TITULAR!” DEZBATERE INCINSA, Ce MODIFICARI FACE Edi Iordanescu cu Slovacia

ADVERTISEMENT
2,06 este cota BETANO pentru pronosticul "X" la România - Slovacia