Carousel hot news

Ianis Hagi, TITULAR la Fiorentina?! “Poate dărui CRUZIME echipei”

Ianis Hagi a jucat doar două meciuri în Serie A în primul său sezon la Fiorentina. Gazzetta dello Sport face un anunţ surprinzător, românul ar putea fi promovat ca titular în noua stagiune sub...
Autori: Alexandru Ivanovici, Marian Popovici | 03.07.2017 | 11:09
Ianis Hagi, TITULAR la Fiorentina?!

Ianis Hagi a jucat doar două meciuri în Serie A în primul său sezon la Fiorentina. Gazzetta dello Sport face un anunţ surprinzător, românul ar putea fi promovat ca titular în noua stagiune sub conducerea lui Stefano Pioli. Hagi jr. ar urma să îi ia locul lui Borja Valero.

Ciprian Tătăruşanu nu are locul de titular asigurat şi în noua stagiune şi se zvoneşte din ce în ce mai mult despre o despărţire a lui Tătă de echipa “viola”. Cu toate acestea, Fiorentina ar putea avea un titular român pe teren în persoana lui Ianis Hagi, considerat un jucător de mare viitor de către oficialii Fiorentinei, dar şi de presa din peninsulă.

“Clubul viola se gândeşte să-şi lanseze bijuteria care a debutat deja în Serie A, în deplasarea de la Cagliari, şi Ianis l-ar putea face uitat pe spaniol. În ideea că va miza mai mult pe tineri, Fiorentina vrea să-i ofere lui Hagi jr şansa unui salt calitativ. “Va urca mult în ierarhie şi nu va mai fi uitat pe banca de rezerve.

Ianis poate dărui cruzime şi spectacol noii formaţii a lui Pioli, alături de alţi urmaşi ai unor mari vedete, precum Chiesa şi, poate, Simeone. Românul l-a convins pe Paulo Sousa de calităţile sale şi nu-i va fi deloc greu nici cu noul tehnician“, scrie Gazzetta dello Sport.

Transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul a costat două milioane de euro şi a fost parafat în vara anului 2016. Mijlocaşul român a jucat doar două meciuri în Serie A, însă a fost unul dintre cei mai buni oameni de la echipa de tineret.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!