Fotbal international

Ianis Hagi, tot mai aproape de un transfer la Sevilla! Gică Hagi confirmă interesul

29.04.2021 | 11:11
Ianis Hagi tot mai aproape de un transfer la Sevilla Gica Hagi confirma interesul
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei Rangers, Ianis Hagi, este tot mai aproape de un transfer la Sevilla, iar o publicație din regiunea Andaluzia l-a pus pe internaționalul român pe prima pagină.

Ultimul sezon al lui Hagi jr. a fost unul excelent, în ciuda faptului că nu s-a impus ca titular la campioana Scoției. Mai multe cluburi importante din Europa îl monitorizează, iar despărțirea de gruparea de pe Ibrox Park pare iminentă.

ADVERTISEMENT

Mutarea în La Liga ar fi una extrem de interesantă pentru fotbalistul de 22 de ani, dar acesta are și posibilitatea de a reveni în Serie A, acolo unde este dorit de Lazio Roma.

Sevilla insistă pentru transferul lui Ianis Hagi

Publicația Estadio Deportivo a ieșit joi pe prima pagină cu o poză mare cu internaționalul român și scrie un material cu titlul ”Înapoi la Hagi” în care anunță că Sevilla face tot posibilul pentru a-l transfera pe mijlocaș de la Rangers.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi transfer Sevilla

”Hagi nu este un nume banal în fotbalul european. Gică Hagi e, probabil, cel mai mare jucător român din toate timpurile și unul dintre cei mai valoroși fotbaliști continentali ai ultimei decade a secolulului trecut. De aceea, când fiul său Ianis a ieșit la lumină, toate privirile celor mai bune cluburi s-au întors spre el.

Randamentul foarte bun al mijlocașului lui Rangers a reactivat interesul clubului din Nervion (n.r. – cartier al Sevillei unde se află și stadionul Ramon Sanchez Pizjuan). Totuși, și Lazio urmărește varianta Ianis”, a scris Estadio Deportivo.

ADVERTISEMENT

Sevilla îl urmărește pe Ianis de mai mult timp

”Sevilla era cu ochii pe el din 2018, când evolua la Viitorul, sub conducerea tatălui. După ce a fost un jucător-cheie la Rangers pentru ruperea monopolului lui Celtic, este pregătit să avanseze într-un campionat superior”, a mai scris sursa citată.

Jurnaliștii spanioli l-au contactat și pe Gică Hagi pentru a aflat mai multe detalii despre interesul celor de la Sevilla pentru fiul său, iar ”Regele” a confirmat această variantă: ”Vedem ce va fi la vară. Faptul că Sevilla îl urmărește nu este o noutate. A făcut-o dinainte să ajungă la Rangers. Știu însă că și Lazio îl observă”.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a bifat 42 de apariții în tricoul lui Rangers în acest sezon, în toate competițiile, a marcat șapte goluri și a livrat 12 pase decisive pentru coechipieri. Și totuși, românul nu este considerat un jucător de bază pentru campioana Scoției.

ADVERTISEMENT