Sport

Transfer surpriză pe axa Rangers – Galatasaray? Scoțienii renunță la Ianis Hagi în schimbul altui român

Oficialii clubului Rangers au făcut o propunere inedită omologilor de la Galatasaray pentru transferul românului în Turcia. În tranzacție ar putea intra un alt ”tricolor”.
16.12.2021 | 18:06
Transfer surpriza pe axa Rangers  Galatasaray Scotienii renunta la Ianis Hagi in schimbul altui roman
ADVERTISEMENT

Interesul celor de la Galatasaray pentru Ianis Hagi este de notorietate. Turcii au făcut și o ofertă celor de la Rangers, dar aceasta a fost considerată prea mică.

Oficialii campioanei Scoției s-au reorientat și au anunțat că sunt dispuși să renunțe la Hagi, dacă în afacere va fi inclus un alt fotbalist român.

ADVERTISEMENT

Rangers s-a interesat de prețul lui Olimpiu Moruțan

Presa din Turcia anunță că oficialii campioanei Scoției par dispuși să se despartă de Ianis Hagi pentru un preț mai mic decât cele 20 de milioane de euro fixate inițial.

Jurnaliștii de la FotoSport susțin că scoțienii s-au interesat de prețul lui Olimpiu Moruțan, pe care ar vrea să-l includă într-o eventuală tranzacție cu gruparea Cim-Bum.

ADVERTISEMENT

”Galatasaray a primit o propunere surprinzătoare. Formația scoțiană Rangers, care se pregătește să-l vândă pe Ianis Hagi, s-a interesat de Olimpiu Moruțan.

A cerut prețul jucătorului. Chiar dacă se vorbea de un împrumut în pauza competițională, această propunere a Rangers-ului a derutat-o pe Galatasaray”, notează FotoSpor.

ADVERTISEMENT

”Deruta” oficialilor de la Galata de care se amintește în articol face referire la faptul că Moruțan, deși achiziționat de puțin timp de trupa antrenată de Fatih Terim este extrem de apreciat de tehnicianul supranumit ”Împăratul”.

Galatasaray anunțase că se retrage din ”licitația” pentru Hagi

La începutul acestei luni oficialii clubului Galatasaray au făcut o ultimă ofertă celor de la Rangers, cifrată la 7 milioane de euro, pentru transferul lui Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

Scoțienii, chiar dacă au scăzut la jumătate prețul românului, de la 20 de milioane, la 10,5 milioane, au respins refuzat oferta turcilor.

Însă, dacă Galata va accepta să-l cedeze pe Moruțan în Scoția, Ianis Hagi și-ar putea împlini visul de a îmbrăca tricoul echipei la care tatăl lui este considerat semi-zeu.

Cotele celor doi jucători sunt apropiate – 6,5 milioane de euro Ianis Hagi, respectiv 5 milioane de euro Olimpiu Moruțan. Dialogul dintre cele două cluburi se va intensifica în perioada următoare cu atât mai mult cu cât pe 11 ianuarie se va deschide oficial și fereastra de transferuri.

ADVERTISEMENT