Fotbal international

Ianis Hagi, transfer în Serie A: ”Sunt o grămadă de bani”

13.04.2021 | 11:17
Ianis Hagi transfer in Serie A Sunt o gramada de bani
ADVERTISEMENT

Transferul lui Ianis Hagi în Serie A este o chestiune de zile susțin jurnaliștii de la footballinsider247.com. Aceștia menționează și suma pentru care Rangers ar fi dispusă să se despartă de internaționalul român.

Hagi a avut cel mai bun sezon al carierei cu Rangers, alături de care a cucerit titlul de campion al Scoției, iar evoluțiile în tricoul ”albaștrilor” l-au readus în atenția marilor cluburi italiene.

ADVERTISEMENT

Prima aventură a lui Ianis Hagi în străinătate a fost chiar în Serie A, la Fiorentina, care l-a achiziționat în 2016 pe când fotbalistul avea doar 18 ani. Nu s-a adaptat la Florența. A fost împrumutat, în sezonul 2017/2018, la Viitorul Constanța care l-a răscumpărat pentru două milioane de euro.

Cât oferă Lazio pentru Ianis Hagi

În ciuda sezonului excelent cu gruparea de pe Ibrox Park, jurnaliștii din Regat speculează de mai multă vreme că românul nu se va regăsi în lotul lui Steven Gerrard și în campionatul viitor.

ADVERTISEMENT

Lazio Roma este clubul care îl monitorizează atent pe Ianis Hagi, iar sursa amintită menționează că șefii echipei de pe Olimpico ar putea plusa la oferta inițială, cifrată la 10 milioane de euro.

”Cred că vor accepta oferta. Așa trebuie să gândești când ai o afacere. Dacă Lazio va da 12 milioane, asta înseamnă o grămadă de bani. E mai greu să refuzi când vezi asemenea cifre. Ianis nu este un titular incontestabil. Dacă nu este de neînlocuit, atunci ar putea pleca. Mai bine iei banii pe el și îi folosești”, a declarat fostul fotbalist Paddy Kenny, pentru footballinsider247.com.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Hagi, afacere bună pentru Rangers

Interesul lui Lazio pentru Ianis Hagi nu este nou. Romanii au inițiat discuțiile pentru achiziționarea fotbalitului încă de pe vremea în care internaționalul român evolua la Genk, dar scoțienii s-au mișcat mai repede și au achitat clauza de transfer.

Suma pe care Lazio ar fi dispusă să o plătească acum pentru Hagi ar însemna o afacere bună pentru Rangers, care l-a cumpărat, anul trecut, de la Genk pentru 4,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 22 de ani, Ianis Hagi are deja un palmares de invidiat. A câștigat titlul și Supercupa României cu Viitorul Constanța, Supercupa Belgiei cu Genk și titlul cu Rangers în Scoția.

ADVERTISEMENT
Tags: