Fotbal intern

Ianis Hagi, transfer la Arsenal Londra?! Anunţul din presa engleză: “Este o opţiune pentru Unai Emery! E necesar să plece”

23.06.2019 | 10:07
Ianis Hagi transfer la Arsenal Londra Anuntul din presa engleza Este o optiune pentru Unai Emery E necesar sa plece

Ianis Hagi face un turneu final foarte bun la Euro 2019. “Decarul” României a înscris câte un gol în fiecare meci de până acum (4-1 împotriva Croaţiei şi 4-2 cu Anglia) şi se pregăteşte de un transfer în străinătate. S-a vorbit despre Anderlecht, Sevilla, Anderlecht sau Standard Liege, însă englezii de la 90min.com scriu că Hagi este dorit de Unai Emery la Arsenal. 

Ianis Hagi, transfer la Arsenal Londra?! “O valoare de piaţă de aproximativ 10 milioane de lire sterline”

Într-un material în care îl laudă pe fiul “Regelui” denumit: “Ianis Hagi: 5 lucruri de ştiut despre viitorul star al României”, englezii scriu şi despre interesul lui Arsenal pentru mijlocaşul Viitorului: “Hagi ar putea juca în Premier League. ‘Tunarii’ nu au o mulţime de bani la dispoziţie pentru transferuri şi Hagi ar reprezenta o opţiune mai accesibilă pentru Unai Emery, cu o valoare de piaţă de aproximativ 10 milioane de lire sterline”

Celelalte lucruri relevate de englezi pe care lumea trebuie să le ştie despre Hagi sunt: este fiul lui Gică Hagi, s-a transferat la Fiorentina însă totul a mers prost, e căpitan la FC Viitorul şi a impresionat la Euro U 19. Este un articol laudativ la adresa “decarului” lui Mirel Rădoi în care concluzia este că îi calcă pe urme tatălui său şi poate ajunge la nivelul de performanţă pe care l-a avut şi Gheorghe Hagi.

Englezii scriu şi despre faptul că, cel mai probabil, Ianis Hagi va pleca în această vară de la Viitorul: “Pentru Ianis şi-au mai arătat interesul în ultimele luni cluburi ca Sevilla, Ajax şi Anderlecht şi în acest moment al carierei Hagi are nevoie de o dezvoltare pe o scenă mai mare. Chiar dacă este riscant să părăseşti confortul casei, este necesar pentru el să plece”, notează englezii.

Ianis Hagi, transfer la Arsenal Londra! Anunţul din presa engleză Este o opţiune pentru Unai Emery! E necesar să plece
Ianis Hagi, transfer la Arsenal Londra! Anunţul din presa engleză Este o opţiune pentru Unai Emery! E necesar să plece FOTO: Titlul articolului scris de englezi despre Ianis

Gică Hagi: “A devenit foarte bun şi lumea vorbeşte despre el”

Gică Hagi a declarat în repetate rânduri că nu lipsesc ofertele pentru Ianis Hagi şi că “decarul” Viitorului şi al naţionalei de tineret va pleca în această vară cel mai probabil: “Ianis este din ce în ce mai curtat. A devenit foarte bun şi toată lumea vorbeşte despre el. Nu vorbesc de transfer, este un jucător curtat, dar nu vorbesc până luăm decizia. Deocamdată ascultăm, vedem, el trebuie să joace aceste meciuri, iar noi, ceilalţi din afară, să luptăm să găsim soluţia ideală. Să crească, să joace şi să ajungă la un nivel mai mare”, a declarat Hagi la PRO X.

Ianis Hagi, transfer la Arsenal Londra?! Anunţul din presa engleză: "Este o opţiune pentru Unai Emery! E necesar să plece" FOTO: Ianis Hagi in meciul de fotbal dintre Romania U21 si Croatia U21 din etapa 1, grupa C a Campionatului European 2019
Ianis Hagi, transfer la Arsenal Londra?! Anunţul din presa engleză: “Este o opţiune pentru Unai Emery! E necesar să plece” FOTO: Ianis Hagi in meciul de fotbal dintre Romania U21 si Croatia U21 din etapa 1, grupa C a Campionatului European 2019
  • 2 goluri a marcat Hagi la Euro 2019
  • 6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi

1.44 e cota BETANO pentru ca Romania sa marcheze impotriva Frantei

Tags: