Cele mai citite

Hagi nu se opune unui transfer al lui Ianis la FCSB: “Găsim o soluţie!”

Ianis Hagi ar putea pleca de la Fiorentina în iarnă. Zdenek Zeman, acum antrenor la Pescara, vrea să-l transfere pe fiul ''Regelui": ''E soluţia perfectă!”
18.11.2017 | 15:40
Hagi nu se opune unui transfer al lui Ianis la FCSB:
ADVERTISEMENT

UPDATE / 20:00 Gică Hagi a anunţat că Ianis Hagi nu va merge la Pescara, motivul invocat de “Rege” fiind acela că internaţionalul român de tineret nu ar trebui să joace vreodată în liga a doua. Cu tot respectul pentru Pescara, dar nu e ideea mea, şi nici a lui Ianis, să meargă în liga a doua. Indiferent, oriunde, în orice ţară, el îşi doreşte să joace în prima ligă. Poate fi în Italia, în România, în Franţa, oriunde, în Spania, dar nu în Liga a doua. Vom vedea ce se va întâmpla în iarnă. Dacă lucrurile vor continua pe această linie, va trebui să găsim o soluţie, să meargă undeva unde să joace”, a declarat Gică Hagi.


Ianis Hagi nu a prins niciun minut la Fiorentina în acest sezon şi ar putea părăsi formaţia toscană în pauza de iarnă. Presa din Italia anunţă că internaţionalul de tineret român este dorit, sub formă de împrumut, de Pescara, echipă pregătită de cehul Zdenek Zeman şi aflată momentan pe poziţia a 13-a în Serie B.

ADVERTISEMENT

Zeman: “Ianis Hagi este unul dintre cei mai tehnici jucători”

Cehul l-a remarcat pe Ianis Hagi la un meci Fiorentina – Pescara şi îl consideră „soluţia perfectă”, mai ales că românul s-ar adapta uşor în sistemul 4-3-3, folosit de Zeman. Interesul Pescarei pentru micul Hagi a fost confirmat de directorul sportiv al echipei din Serie B, Luca Leone. „Ianis Hagi este un jucător pe care îl avem în vedere pentru că are calităţi importante. Este un jucător talentat, de perspectivă, care ne place, dar este devreme să vorbim acum despre un transfer, deoarece mai sunt două luni până se deschide perioada de mecato”, a declarat reprezentantul Pescarei pentru FiorentinaNews.

ADVERTISEMENT

Cunoscut ca un antrenor care pune accent pe jocul ofensiv, Zdenek Zeman este omul care îl vrea cu orice preţ pe Ianis la Pescara. Jurnaliştii de la Corriere dello Sport scriu că cehul vede în mijlocaşul român ”un jucător care poate face diferenţa”. ”Antrenorul e înnebunit după el!”, mai scrie presa din peninsulă.

Ajuns la Fiorentina în vara lui 2016, pentru suma de 2 milioane de euro, Ianis Hagi n-a reuşit să se impună la echipa antrenată de Stefano Pioli. Românul nu a bifat decât două meciuri oficiale pentru trupa ”viola” şi îşi doreşte să plece, pentru a avea posibilitatea să joace mai mult.

7 selecţii pentru naţionala U-21 a României are Ianis Hagi

ADVERTISEMENT

675.000 de euro valorează românul, conform TransferMarkt

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri