Sport

Gest superb făcut de Ianis Hagi și Tudor Băluță. Cei doi români își donează din salariu, la fel ca Jurgen Klopp și Paulo Dybala. Video

Ianis Hagi și Tudor Băluță sunt primii români care își donează din salariu pentru cauze umanitare. Cei doi fac parte din proiectul „Common Goal”, alături de alte vedete din fotbalul mondial.
09.11.2021 | 19:42
Gest superb facut de Ianis Hagi si Tudor Baluta Cei doi romani isi doneaza din salariu la fel ca Jurgen Klopp si Paulo Dybala Video
Ianis Hagi Tudor Băluță salariu. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

„Common Goal” este un proiect lansat în 2017 și  destinat să îi ajute pe tinerii nevoiași. Inițiativa îi aparține superstarului de la Manchester United, Juan Mata.

În campanie sunt înscrise peste 200 de vedete din fotbalul internațional, printre care Jurgen Klopp, Paulo Dybala, Timo Werner, Eric Cantona, Serge Gnabry, Giorgio Chiellini, Mats Hummels, Alex Morgan, Megan Rapinoe, dar și Aleksander Ceferin, președintele UEFA.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi și Tudor Băluță își donează din salariu

Ianis Hagi și Tudor Băluță sunt primii jucători români care aderă la această campanie, anunțul fiind făcut de către cei doi pe contul oficial de Instagram „Common goal”.

„Salut, sunt Ianis Hagi. Iar eu sunt Tudor Băluță și avem câteva vești extraordinare pentru voi.

ADVERTISEMENT

Începând de astăzi suntem mebri oficial ‘Common Goal’, primii români care fac parte din acest proiect.

Din acest moment vom dona 1% din salariu către ‘Common Goal’, alături de alți 200 de fotbaliști. Acești bani vor ajunge la tinerii nevoiași din întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Probabil că 1% nu înseamnă foarte mult, dar dacă vom echipă, vom reuși să facem o mare diferență.

Urmăriți ‘Common Goal’ pentru a vedea munca pe care o depunem împreună.

La revedere și ne vedem în curând”, a fost mesajul transmis de cei doi internaționali români.

Jucătorii români pe care Ianis Hagi și Tudor Băluță îi vor în „Common Goal”

Ianis Hagi și Tudor Băluță se mândresc cu faptul că sunt primii români înscriși în proiectul lansat de Juan Mata, dar nu vor să rămână și singurii. Cei doi mijlocași au deja în minte primele nume pe care vor să le convingă să se alăture acestei campanii umanitare.

ADVERTISEMENT

„Ca să glumesc, avem nevoie de jucători care au putere financiară. Cicâldău și Denis Drăguș ar fi alegerile mele. Îi știu de la 12-13 ani și sunt convins că le-ar plăcea proiectul și cred că ar veni alături de noi”, a spus Ianis Hagi, la GSP.ro.

„Virgil Ghiță, de la Farul Constanța, și Răzvan Marin, doi prieteni foarte buni, ar fi primii doi jucători pe care i-aș chema alături de noi în acest proiect”, a adăugat Tudor Băluță.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,95 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul România – Islanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT