Fotbal intern

Ianis Hagi, vedetă în presa engleză înainte de meciul de la EURO 2019: “A luat la ţintă Anglia”

21.06.2019 | 14:45
Ianis Hagi vedeta in presa engleza inainte de meciul de la EURO 2019 A luat la tinta Anglia
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a fost vedetă în presa engleză înainte de meciul de la EURO 2019. Mijlocaşul ofensiv de 20 de ani este principalul pericol pentru defensiva Angliei U21, iar jurnaliştii de la The Sun i-au făcut un scurt portret în ziua partidei.

Ianis Hagi, vedetă în presa engleză înainte de meciul de la EURO 2019: “Poartă faimosul tricoul al tatălui său”

Înainte de meciul de la EURO 2019, Ianis Hagi a fost vedeta unui material în presa engleză. “Ianis, fiul lui Gică Hagi, legendarul fotbalist al Barcelonei şi Real Madrid, a luat la ţintă Anglia în tricoul faimos al tatălui său”, a fost titlul jurnaliştilor de la The Sun. “Ianis Hagi va purta pe umeri speranţele României în meciul de diseară. Presiunea nu este nimic nou pentru fiul celui mai bun fotbalist al românilor. Când vor vedea numele lui Hagi pe tricou, la meciurile de la EURO 2019, mulţi fani ai României vor avea lacrimi în ochi, dar şi un zâmbet pe buze”, au scris englezii.

ADVERTISEMENT

Englezii şi-au amintit de prestaţiile de excepţii ale lui Gică Hagi la Campionatul Mondial din 1994, dar şi de la ediţia din 1998, când România învingea Anglia, scor 2-1. Britanicii se aşteaptă ca “Regele” să fie în tribunele stadionului “Dino Manuzzi” din Cesena, aşa cum s-a întâmplat şi la meciul cu Croaţia U21, când selecţionata pregătită de Mirel Rădoi a învins, scor 4-1.

Ianis Hagi, vedetă în presa engleză înainte de meciul de la EURO 2019
Ianis Hagi, vedetă în presa engleză înainte de meciul de la EURO 2019

Ianis Hagi: “Simt o oarecare presiune”

Ianis Hagi a vorbit despre presiunea pe care resimte din moment ce poartă tricoul cu numărul 10 la echipa naţională. Mijlocaşul ofensiv de 20 de ani a susţinut că resimte presiunea încă din momentul în care s-a născut.

ADVERTISEMENT

“Simt o oarecare presiune atunci când port tricoul cu numărul 10. Am fost născut cu această presiune, deci nu-mi mai pune probleme”, a spus Ianis Hagi într-un interviu, pasaj preluat de englezi. Jurnaliştii de la The Sun au susţinut că Gică Hagi vorbeşte rar despre fiul său, dar îşi doreşte ca el să-i depăşească performanţele. “Sunt sigur că Ianis va avea o carieră frumoasă, este un fotbalist ideal pentru tricoul cu numărul 10. Sper să ajungă mai mare decât am fost eu”.

4.15 este cota la Betano ca Ianis Hagi să marcheze în România U21 – Anglia U21

Tags: