Fotbal international

VIDEO INTERVIU Ianis Hagi. Porecla pe care i-a dat-o antrenorul

Chiar dacă nu a jucat în precedentul sezon decât în două partide pentru Fiorentina în Serie A şi nu a înscris niciun gol, Ianis Hagi nu a trecut neobservat la echipa "viola", suporterii...
23.07.2017 | 17:29
VIDEO INTERVIU Ianis Hagi Porecla pe care ia dato antrenorul
ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a jucat în precedentul sezon decât în două partide pentru Fiorentina în Serie A şi nu a înscris niciun gol, Ianis Hagi nu a trecut neobservat la echipa “viola”, suporterii apreciind seriozitatea cu care se pregăteşte fiul “Regelui”. Poate şi de aceea antrenorul Stefano Pioli l-a păstrat mereu în lotul primei echipe, pentru a prinde curaj şi a fi mereu gata să intre în luptă.

Canalul oficial al celor de la Fiorentina a publicat duminică un reportaj “dedicat tânărului Ianis Hagi, care cu modestie şi voinţă munceşte în echipa lui Stefano Pioli în cantonamentul de la Moena”. Internaţionalul de tineret a vorbit despre obiectivele sale pentru noul sezon, precizând încă din start că a venit la Florenţa pentru a “învăţa şi a creşte”.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a devenit “Giovanni”

“Sunt puţin obosit, e normal, dar mă simt bine. Antrenamentele sunt grele, dar bune, pentru că trebuie să ne antrenăm bine ca să fim pregătiţi când începe campionatul. Căutăm să facem la meci ceea ce lucrăm la antrenamente, să respectăm ce zice Mister şi sperăm să jucăm bine şi să învingem. Să fim pregătiţi şi să facem un sezon mai bun ca anul trecut!”, afirmă Ianis.

Este de remarcat italiana bună a lui Ianis, pe care însă acesta spune că vrea să şi-o perfecţioneze. “Vorbesc zilnic cu tata, pentru că sunt multe lucruri bune pe care vreau să le aud de la el. Mister îmi zice Giovanni, pentru mine nu contează, Ianis, Giovanni, Hagi… e acelaşi lucru. Mai am de învăţat italiană, am un an de când am venit aici şi mai trebuie să studiez, dar sper că mă fac înţeles”, a declarat Hagi jr.

ADVERTISEMENT

Tags: