Sport

Ianis Hulk! Transformare spectaculoasă a lui Hagi în numai câteva luni! Exclusiv

Ianis Hagi a tot fost privit ca un jucător firav, ceea ce nu mai este real. Decarul naționalei arată ca ”un Hulk”, un tip care impresionează cu mușchii lui
Ianis Hulk Transformare spectaculoasa a lui Hagi in numai cateva luni Exclusiv
Ianis Hagi ”Hulk”, decarul plin de mușchi al echipei naționale pentru Euro 2024
ADVERTISEMENT

Munca asiduă poate să-l ajute pe un fotbalist care părea prea firav pentru nivelul de top să devină un atlet foarte puternic. Ianis Hagi este o dovadă că pregătirea dură e soluția pentru a dobândi și forță, e falsă ideea conform căreia jucătorii români ar fi niște ”slăbănogi” și asta ar fi un dat, ceva de neschimbat.

Cum a devenit Ianis Hagi plin de mușchi încât ”i-a rămas tricoul mic”

Ianis suferise o primă schimbare importantă la capitolul acesta după perioada pe care o petrecuse la Fiorentina. Dar lunile recente l-au transformat de-a binelea! Personalul care se ocupă de echipamentele echipei naționale a fost uimit atunci când Hagi a cerut să-i fie comandate alte tricouri.

ADVERTISEMENT

”Nu-mi mai vine M, îmi trebuie L!”, le-a spus oamenilor de la magazie. Și nu a fost, bineînțeles, vorba despre o îngrășare, era numai musculatura pe care Ianis și-a tot dezvoltat-o în ultima vreme în care a lucrat tot mai mult și mai des în sala de fitness. Programul i-a fost influențat și de accidentarea foarte gravă pe care a suferit-o.

Hagi a absentat din ianuarie 2022 până în ianuarie 2023, iar anul în care a stat pe margine i-a impus și un alt mod de pregătire. A suferit o operație din pricina rupturii ligamentului încrucișat din genunchi, pe urmă a avut nevoie de o recuperare anevoioasă cu o perioadă în care a putut să muncească mai mult în sală decât pe teren.

ADVERTISEMENT

Hulk i-a luat tricoul unui adolescent subțirel

Programul nou care i-a fost impus, practic, în încercarea lui de a se întoarce pe teren și ambiția pe care a avut-o ulterior să revină într-o formă bună l-au determinat ”să tragă de fiare” tot mai mult până când a ajuns să-i surprindă și pe oamenii din staff-ul Federației, care erau și ei obișnuiți cu un Ianis subțirel, nu cu unul care să necesite un tricou măsura L.

Transformarea lui Hagi este evidentă. Înaintea antrenamentelor din Wurzburg, în momentele în care își scoate tricoul ca să-și monteze unul dintre acele body-uri din sistemul Catapult pe care le poartă jucătorii, Ianis etalează brațele musculoase, pieptul imens. Cu totul alte trăsături decât erau acelea ale tânărului care era etichetat ca un supertalent incapabil să se impună la un nivel înalt din cauza lipsei de forță.

ADVERTISEMENT

În emisiunea ”Hai la Euro” pe care Horia Ivanovici a realizat-o alături de Andrei Vochin, consilierul președintelui Burleanu s-a referit și la preferințele pe care le au jucătorii naționalei atunci când își aleg echipamentele: ”Sunt unii care vor superslim. Spre exemplu, Stanciu e între mărimi. El e între M și S la tricou. Îi place ca tricoul să fie fix pe el fără să-l strângă”.

Euro 2024 îi poate decide cariera lui Ianis Hagi

Stanciu, spre deosebire de Hagi, nu a progresat cu mult față de vremurile în care el juca pentru FCSB. Și acum e tot aproape să poată purta măsura S. Fiindcă S îl cam strânge, apelează la o improvizație. ”Cornel masorul îi modifică de fiecare dată tricoul M astfel încât să îi vină așa cum îi convine lui. Cred că Man și Mihăilă mai sunt și ei între mărimi, fără o măsură standard clară”, a povestit Vochin.

ADVERTISEMENT

Pentru Ianis este extrem de important să aibă evoluții bune la Campionatul European, e vorba despre un turneu care îi va influența întreaga carieră de acum înainte. El a petrecut la Alaves ultimul an, însă bascii l-au folosit ca titular numai de 8 ori în campionat. Ar trebui să revină la Rangers pentru stagiunea următoare, numai că nici scoțienii nu îl mai consideră un fotbalist important. Și trebuie să-și găsească un club care să aibă încredere în el și să-l folosească în mod constant în campionatul 2024-2025.

22 de meciuri a bifat Ianis Hagi pentru Alaves în sezonul din La Liga încheiat recent. El nu a marcat niciun gol și a ratat ocaziile pe care le-a avut pentru a se impune în prima ligă spaniolă

35 de selecții și 5 goluri a adunat Hagi junior până la 25 de ani. Ianis a înscris și în victoria cu 2-1 repurtată la Budapesta cu Israel, o partidă în urma căreia tricolorii și-au asigurat prezența la Campionatul European din Germania

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!