Ianis, mesaj EMOŢIONANT pentru Hagi! “Te rog să îţi aduci aminte”

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
30/07/2016, 11:38
Ianis, mesaj EMOŢIONANT pentru Hagi! “Te rog să îţi aduci aminte”

Înfrîngerea categorică suferită de Viitorul în faţa lui Gent, 0-5, a lăsat un gust amar echipei constănţene, în frunte cu Gică Hagi.

Însă acelaşi meci a scos la suprafaţă legătura puternică dintre Gică şi Ianis, seniorul avînd parte de un mesaj emoţionant din partea fiului său după cele 90 de minute umilitoare pentru tinerii Viitorului.

“Tată, ştiu că eşti foarte necăjit, dar te rog să-ţi aduci aminte că ai luat această echipă din liga a 3-a şi ai dus-o neîntîrziat, etapă cu etapă, într-o cupă europeană. Sînt mîndru de tine. Ianis”, a fost mesajul trimis de jucătorul Fiorentinei, a dezvăluit Ovidiu Ioaniţoaia.

“Băiatul meu…”, a fost singura reacţie pe care seniorul Hagi a putut să o aibă, emoţionat de mesajul neaşteptat primit de la fiul său.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×