Fotbal intern

Acord cu Fiorentina! Până când poate Ianis să stea la Viitorul

Ianis Hagi a ajuns alături de tatăl său în cantonamentul Viitorului şi a susţinut deja prima şedinţă de pregătire sub comanda "Regelui". Gheorghe Hagi a anunţat data până la care speră să rezolve transferul.
14.01.2018 | 08:23
Acord cu Fiorentina! Până când poate Ianis să stea la Viitorul
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 10:55 / Gheorghe Hagi a anunţat că negocierile cu Fiorentina sunt în toi, dar şi data până la care aşteaptă ca totul să fie rezolvat.

“Suntem în discuţii cu Fiorentina în continuare, este un drum bun. Este lăsat aici până pe 17 ianuarie, să joace amicale şi să se antreneze. Va juca după-masă, îşi doreşte. Nu a mai jucat demult. Ne dorim să ne luăm căpitanul înapoi. E un băiat tânăr, Viitorul a arătat că a trecut la altceva. Investim în jucători, dar rămânem pe aceeaşi linie. Luăm jucători tineri, de mare valoare. Sperăm să avem succes”, a spus Hagi într-o conferinţă de presă.

ADVERTISEMENT

Pe o vreme ploioasă, Ianis Hagi s-a remarcat din start, datorită ghetelor sale de culoarea roşie. Şi-a arătat talentul şi pe perioada şedinţei de pregătire, reuşind câteva execuţii spectaculoase.

În mod evident dornic să demonstreze că i s-a făcut o nedreptate la Fiorentina, Ianis a fost foarte prezent atât la exerciţiile fizice, cât şi la jocul şcoală pregătit de “Rege”. Fiorentina îi permite să joace şi în amicale, ceea ce înseamnă că o va putea înfrunta astăzi pe Galatasaray.

ADVERTISEMENT

“Cred că Ianis merita şansa de a juca, pentru că a facut lucruri foarte bune la Fiorentina. Acum un an si jumatate aşa a fost discutia, că-l iau ca sa joace. Din păcate, lucrurile n-au stat aşa”, a declarat Gheorghe Hagi după antrenament.

“Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, dar italienii îl consideră nepregătit din punct de vedere fizic. Eu consider că e un jucător de mare talent, care atunci când va avea posibilitatea să joace meci de meci şi să se confrunte în fiecare săptămână cu viteza de joc, spaţiile din teren şi intensitatea la care eşti supus meci de meci, cu siguranţă va creşte mult şi va fi de mare ajutor echipei naţionale şi nu numai”, a explicat Cristi Chivu la o televiziune de sport.

Negocierile pentru repatrierea lui Ianis Hagi sunt în toi. Gheorghe Hagi a acceptat să plătească două milioane de euro, aceeaşi sumă pe care l-a şi cedat în Italia, rămâne ca părţile să se înţeleagă la procentele dintr-un viitor transfer. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri