Sport

Ianis Stoica a semnat! Cine îl va reprezenta pe atacant după ruperea contractului cu firma Becali: „Sunt nr. 1!”

Ianis Stoica și-a găsit rapid un nou reprezentant. Atacantul în vârstă de 19 ani tocmai s-a despărțit după opt luni de firma fraților Becali, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.
25.08.2022 | 17:07
Ianis Stoica a semnat Cine il va reprezenta pe atacant dupa ruperea contractului cu firma Becali Sunt nr 1
Ianis Stoica a semnat! Cine îl va reprezenta pe atacant după ruperea contractului cu firma Becali: „Sunt nr. 1!”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ianis Stoica a stat doar o zi fără impresar. FANATIK a anunțat în exclusivitate ruptura dintre atacant și firma fraților Becali. Fotbalistul FCSB-ului s-a întors la Anamaria Prodan.

Ianis Stoica s-a întors la Anamaria Prodan: „Nu mă interesează familia Becali! Nu-i cunosc”

Stoica a fost reprezentat doar opt luni de firma fraților Becali. În decembrie 2021, atacantul a dezvăluit că a plecat de sub tutela Anamariei Prodan pentru a merge la firma fraților Giovani și Victor Becali. Recent, fost soție a lui Laurențiu Reghecampf s-a declarat extrem de dezamăgită de alegerea puștiului de 19 ani.

ADVERTISEMENT

Se pare că cei doi au îngropat însă rapid securea războiului și au reluat colaborarea. Revenirea lui Ianis Stoica a fost confirmată chiar de agentul FIFA în vârstă de 49 de ani.

„Da, așa este, Ianis s-a întors la mine. Dar, nimic mai mult. Nu mă interesează de nimic. Eu am contract cu Ianis Stoica. Nu mă interesează familia Becali. Nu-i cunosc!

ADVERTISEMENT

Ei pe mine mă cunosc însă!

Eu am avut grijă și am ca de ochii din cap de jucătorii mei. Așa că…. ce vorbește familia Becali, ce infirmă sau ce confirmă, nu mă interesează, nu citesc”, a declarat Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

Start ratat în acest sezon la FCSB

Ianis Stoica a ieșit la rampă sezonul trecut, atunci când, în 35 de meciuri, a marcat șapte goluri și a oferit cinci assist-uri. Noua ediție nu pare să îi primească însă atacantului în vârstă de 19 ani.

ADVERTISEMENT

Stoica a bifat cinci meciuri în SuperLiga și cinci în preliminariile Conference League, dar fără să aibă vreo reușită. Fotbalistul a primit încurajări puternice din partea vechiului și noului său agent.

„Stoica este foarte, foarte bun. Nu prea mai avem jucători ca el. Eu repet. Sunt unică și tot ce fac este unic. Da, sunt nr. 1! Da, sunt cea mai bună, ca să folosesc titlul cărții mele”, a adăugat Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,47 este cota pentru „2 solist” la Viking  – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT