Sport

Ianis Stoica, contract reziliat: “Da, am fost de acord!”. Ce se întâmplă cu atacantul FCSB. Exclusiv

Ianis Stoica a decis să rupă contractul cu firma de impresariat a lui Giovani Becali. Agentul a confirmat pentru FANATIK rezilierea cu atacantul celor de la FCSB, de comun acord.
24.08.2022 | 14:52
Ianis Stoica contract reziliat Da am fost de acord Ce se intampla cu atacantul FCSB Exclusiv
Ianis Stoica a decis să rupă contractul: "Da, am fost de acord!". Ce se întâmplă cu atacantul FCSB. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Atacantul celor de la FCSB, Ianis Stoica, are un început modest de sezon. A început ca titular stagiunea în echipa lui Nicolae Dică, însă în 10 meciuri disputate nu a reuşit să marcheze niciun gol.

Ianis Stoica, contract reziliat: “Da, am fost de acord!”

Ianis Stoica a luat o decizie surprinzătoare şi a decis să rupă contractul cu firma de impresariat a lui Giovani Becali, anunţă ziare.com. Agentul nu a avut nimic împotriva şi înţelegerea a fost reziliată de comun acord:

ADVERTISEMENT

“Da, am fost de acord cu dorinţa lui Ianis şi am reziliat de comun acord contractul”, a confirmat pentru FANATIK, Giovani Becali.

Decizie supriză! Colaborarea cu Becali Sport a durat doar 8 luni: “Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, ci el a venit la noi”

Este o decizie surprinzătoare luată de Ianis Stoica, în condiţiile în care, au trecut doar opt luni de când a început colaborarea cu Giovani Becali. În luna decembrie a anului trecut, FANATIK anunţa că atacantul a renunţat la contractul cu Anamaria Prodan şi semna cu Becali Sport:

ADVERTISEMENT

“Ianis Stoica a semnat cu firma Becali Sport, fiind alegerea lui. Contractul a intrat în vigoare de la 1 decembrie 2021. Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, ci el a venit la noi.

Ianis Stoica a semnat și este jucătorul nostru. Ce are el cu alții, e treaba lui. Fiecare se descurcă în funcție de ce clauze are în contract”, a spus Dragoş Sârbu, omul care conduce Becali Sport, pentru publicaţia noastră.

ADVERTISEMENT

Atacantul îşi doreşte mai multe minute şi visează la un transfer în străinătate

Din informaţiile FANATIK, atacantul celor de la FCSB îşi doreşte să evolueze mai mult şi speră să apară o ofertă de transfer pentru el pe adresa clubului. Rămâne de văzut şi ce impresar îşi va găsi, în condiţiile în care până acum i-a avut pe Anamaria Prodan şi Giovani Becali.

Ianis Stoica, în vârstă de 19 ani, este cotat la 1 milion de euro. Cei de la FCSB şi-au pus mari speranţe în debutul acestei stagiuni în atacant, care a început ca titular. Însă, evoluţiile modeste l-au adus pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

Cei de la FCSB l-au adus pe postul de atacant central pe Bogdan Rusu, de la CS Mioveni, şi sunt în căutarea încă unui vârf de careu, Gigi Becali fiind nemulţumit de prestaţiile tânărului de 19 ani.

  • 1.000.000 de euro este cota lui Ianis Stoica
  • 8 luni a durat colaborarea între Stoica şi Giovani Becali

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,90 este cota pentru ”2 și peste 2,5 goluri” la Viking  – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT