Sport

Ianis Stoica, noua vedetă de la FCSB după “dubla” de la Hunedoara. Marca primul gol al carierei la 14 ani, tot în Cupa României. Video

Ianis Stoica are cele mai frumoase amintiri în Cupa României.
22.09.2021 | 21:57
Ianis Stoica noua vedeta de la FCSB dupa dubla de la Hunedoara Marca primul gol al carierei la 14 ani tot in Cupa Romaniei Video
ADVERTISEMENT
22-09-2021
19:11

Ianis Stoica a făcut „dubla” în CS Hunedoara - FCSB

Ianis Stoica a început la fel de tare și a doua repriză, marcând încă un gol în poarta adversarilor, în minutul 49, după o centrare bună a lui Risto Radunovic.

VEZI VIDEO AICI

Noul puști minune al FCSB-ului a fost titularizat în premieră de Edi Iordănescu în acest sezon, în Cupa României, împotriva lui CS Hunedoara, iar Ianis Stoica s-a făcut remarcat încă din prima repriză, marcând un gol.

Cupa României rămâne o competiție specială pentru Ianis Stoica, care înscria primul gol din carieră pentru FCSB la doar 14 ani, într-un meci cu Sănătatea Cluj, scor 6-1, moment în care toată lumea și-a îndreptat atenția spre el, chiar și presa din străinătate a scris despre performanța realizată de el.

ADVERTISEMENT

Cupa României, competiția cu cele mai frumoase amintri pentru Ianis Stoica

Ianis Stoica a fost titularizat de Edi Iordănescu în partida cu CS Hunedoara, iar noua „perlă” a echipei a avut nevoie de doar 18 minute pentru a deschide scorul pe stadionul „Michael Klein”.

Tânărul fotbalist are amintiri frumoase trăite în Cupa României, în tricoul FCSB-ului, el marcând primul gol în cariera de fotbalist profesionist la doar 14 ani, în 2017, când FCSB se impunea clar în confruntarea cu Sănătatea Cluj, scor 6-1.

ADVERTISEMENT

Acum, la primul meci din acest sezon din postura de titular, Ianis Stoica marchează și confirmă declarațiile lui Mihai Stoica, managerul general al echipei, care preconizează că în scurt timp Ianis Stoica va deveni titular de drept în echipă și că va ajunge la echipa națională mare a României.

„Ianis Stoica marchează foarte mult la antrenamente. Și nu întâmplător a marcat cu UTA, a marcat cu CFR. Să marchezi cu o echipă care suferă, înseamnă că are perspective.

ADVERTISEMENT

Ianis Stoica cred că va ajunge foarte rapid la nivelul lui Octavian Popescu, la modul că va fi jucător titular la FCSB. Cu Dinamo a avut o situație când putea să facă 7-0”, a declarat recent Mihai Stoica, la TV DigiSport.

În actualul sezon, Ianis Stoica a marcat de două ori pentru FCSB în campionat, cu UTA, scor 1-1 și cu CFR Cluj, scor 1-4. Totodată, puștiul „roș-albaștrilor” a marcat și pentru România U21, în duelul cu Georgia U21, scor 1-1.

ADVERTISEMENT
  • 18 ani a împlinit Ianis Stoica pe 8 decembrie

VEZI VIDEO CU GOLUL LUI IANIS STOICA DIN MECIUL CU CS HUNEDOARA

Ce spunea Ianis Stoica după golul marcat la 14 ani

Ianis Stoica a fost emoționat după golul reușit la doar 14 ani pentru FCSB, iar după meciul cu Sănătatea Cluj a fost foarte expresiv și a declarat tot ce simte când se află în vestiarul echipei, dar și ce speranțe de viitor avea în 2017, când toți ochii erau ațintiți asupra lui:

Pentru mine e un vis. Să vină Denis Alibec sau Constantin Budescu să-mi spună «salut» e ceva foarte important pentru mine. 

Pentru mine acesta e cel mai important moment. Nu mă așteptam să joc 30 de minute, m-am gândit doar la cele cinci minute pe care ar fi trebuit să le joc. O să scriu o carte despre acest meci, pentru mine e incredibil”.

„După ce am fost chemat la încălzire de MM Stoica, mi s-au înmuiat picioarele. Credeam că visez și că nu e real ce se întâmplă.

Vreau să fac lucrurile cum trebuie în perioada următoare, să mă pregătesc exemplar și să revin la prima echipă”, spunea Ianis Stoica în 2017.

  • 200.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Stoica, sumă dată de specialiștii de la transfermarkt.de

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni : 5,50 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: