Cel mai tânăr marcator al FCSB, în atenţia cluburilor din Europa

Mirela Apostol   
în Fotbal intern
11/11/2017, 12:55
Cel mai tânăr marcator al FCSB, în atenţia cluburilor din Europa

Ianis Stoica, fiul lui Pompiliu Stoica, a debutat în tricoul FCSB-ului în meciul cu Sănătatea Cluj, din şaisprezecimile Cupei României. Tânărul a şi marcat la prima apariţie la “roş-albaştrii”, iar jurnaliştii din Europa l-au remarcat încă de când a avut loc partida, în urmă cu o lună, când inclusiv site-ul UEFA a scris despre el. Acum, cei de la  au scris despre următoarea lor ţintă: 

 “Cine sunt starurile viitorului, pe ce talente ar trebui să ne concentrăm atenţia? Următoarea noastră ţintă: Ianis Stoica, cel mai tânăr marcator din istorie pentru FCSB, fosta Steaua Bucureşti”, au scris olandezii.

Ce zicea Ianis Stoica când a debutat la FCSB:

“Acest debut şi acest gol au venit în urma muncii mele. De 8 ani fac fotbal, toată viaţa mi-am dedicat-o acestui sport. Fac şi câte două antrenamente pe zi. Mi-a explicat tata cât de greu e să porţi tricoul Stelei. Şi la antrenament mi-e greu să îl port. Să vină Alibec şi să îmi spună ‘salut’ e mare lucru la 14 ani. Ştiam de duminică faptul că voi fi în lot, acest lucru mi-a dat multă încredere.

A fost incredibil, mi s-au înmuiat picioarele când am fost chemat de la încălzire; cred că o să scriu o carte despre acest meci”, au fost declaraţiile lui Ianis Stoica, pe care le-a oferit după partida în care a debutat cu gol la FCSB, la vârsta de 14 ani şi 10 luni.

 

Închide ×