Sport

Ianis Stoica nu e afectat de plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB. „Sunt plătit să joc!”. Cum îl caracterizează Ilie Dumitrescu

FCSB și-a continuat seria victoriilor în campionat și după plecarea lui Edi Iordănescu. Intrat în meci în repriza a doua, Ianis Stoica a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Toni Petrea.
22.11.2021 | 08:34
Ianis Stoica nu e afectat de plecarea lui Edi Iordanescu de la FCSB Sunt platit sa joc Cum il caracterizeaza Ilie Dumitrescu
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus cu 3-1 în confruntarea cu FC Botoșani, în primul meci fără Edi Iordănescu pe bancă. După o primă repriză modestă, roș-albaștrii au renăscut în actul secund.

Ianis Stoica a marcat din nou și a mărturisit la finalul întâlnirii că nu l-a afectat schimbarea de la nivelul băncii tehnice. Ilie Dumitrescu a avut numai cuvinte de laudă pentru el.

ADVERTISEMENT

Ianis Stoica se impune încet dar sigur în garnitura FCSB: ”Ne facem treaba indiferent de circumstanțe”

FCSB a trăit periculos în disputa cu FC Botoșani. Moldovenii au înscris la jumătatea primei reprize și au dat senzația că dețin controlul.

Schimbările din repriza a doua au făcut diferența. Valentin Gheorghe și Ianis Stoica au rezolvat ecuația învingătoarei în doar 9 minute, fiecare cu execuții de generic.

ADVERTISEMENT

Trimis în avanposturi, Stoica a hărțuit permanent apărarea moldovenilor, iar la finalul partidei a explicat rețeta constanței cu care apare pe lista marcatorilor FCSB în acest sezon.

”Noi suntem jucători şi trebuie să ne facem treaba indiferent de circumstanţe. Că se schimbă sau nu antrenorul, noi suntem plătiţi să jucăm şi să respectăm ce ne spune antrenorul.

ADVERTISEMENT

Nu ne interesează că a plecat sau că vine cineva, noi trebuie să fim profesionişti. Eu nu sunt afectat. Sunt plătit să joc, joc oricât mă bagă antrenorul”, a declarat atacantul de 18 ani al vicecampioanei FCSB.

Ilie Dumitrescu, impresionat de cum a intrat în meci Ianis Stoica

Cu reușita din meciul cu FC Botoșani, Ianis Stoica la egalat la numărul de goluri, în campionat, pe internaționalul Claudiu Keșeru.

ADVERTISEMENT

Tânărul fotbalist al vicecampioanei a arătat o condiție fizică excelentă, dar și calități de atacant autentic care l-au impresionat pe Ilie Dumitrescu.

”S-a văzut cât de mult contează să ai o bancă valoroasă, au intrat Ianis Stoica, Budescu și Valentin Gheorghe. Centrarea lui Budescu de la golul de 2-1 este o centrare de excepție.

Copilul ăsta, Ianis Stoica, are un fler extraordinar, apare foarte bine la finalizare. La golul de 2-1 a apărut foarte bine pe colțul scurt și a deviat în poartă”, l-a lăudat Ilie Dumitrescu, pe Ianis Stoica, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 3,25 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT