Sport

Ianis Stoica, schimbat de Gigi Becali în final de meci! Cum l-a scos din sărite pe patronul FCSB. Exclusiv

Ianis Stoica a intrat la pauza meciului dintre FCSB și Gaz Metan, însă a fost scos înainte de finalul meciului. FANATIK vă prezintă motivul pentru care tânărul fotbalist a fost înlocuit.
09.08.2021 | 23:46
Ianis Stoica schimbat de Gigi Becali in final de meci Cum la scos din sarite pe patronul FCSB Exclusiv
Ianis Stoica, schimbat de Gigi Becali în final de meci! Cum l-a scos din sărite pe patronul FCSB. Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB rămâne neînvinsă în Casa Pariurilor Liga 1 după ce a câștigat meciul împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 2-1. Roș-albaștrii au avut de așteptat până în final de meci să își asigure victoria, grație golului marcat de Octavian Popescu.

Ianis Stoica, schimbat de Gigi Becali în final de meci!

În buna tradiție acestui început de campionat, FCSB a făcut trei schimbări încă de la pauză. Ianis Stoica, Darius Olaru și Vali Crețu au intrat la începutul părții secunde, când scorul a fost 1-1.

ADVERTISEMENT

Ianis Stoica i-a salvat pe roș-albaștrii cu o etapă înainte, în deplasarea de la Arad cu UTA. Tânărul atacant a marcat atunci golul egalizator în minutul 90, evitând in extremis prima înfrângere a FCSB-ului din acest sezon de Liga 1.

Schimbarea efectuată de roș-albaștrii a avut impact și de această dată, tânărul atacant fiind foarte activ. Însă, de această dată Ianis Stoica a ratat câteva șanse uriașe, care l-au exaperat pe patronul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, jucătorul în vârstă de 18 ani, a fost înlocuit în prelungiri chiar la ordinul patronului Gigi Becali, care a fost extrem de nemulțumit de faptul că Stoica a ratat câteva șanse cu seninătate.

Ianis Stoica, schimbat de Gigi Becali în final de meci! Cum l-a scos din sărite pe patronul FCSB. Exclusiv
Ianis Stoica, schimbat de Gigi Becali în final de meci! Cum l-a scos din sărite pe patronul FCSB. Sursa: sportpictures.eu

Șanse mari ca FCSB să îl împrumute până la finalul perioadei de mercato

În ciuda victoriei, patronul Gigi Becali nu are răbdare nici măcar cu jucătorul care a salvat un punct la Arad și le-a transmis celor care se ocupă de echipă că Ianis Stoica va trebui să marcheze la ocaziile pe care le are pentru că altfel nu va prinde echipa.

ADVERTISEMENT

Deși jucătorul în vârstă de 18 ani s-a adaptat foarte bine la FCSB și staff-ul tehnic este mulțumit de el, FANATIK a aflat că sunt șanse mari ca Ianis Stoica să plece împrumut până la finalul perioadei de mercato.

Unul dintre cei mai tineri marcatori din istoria celor de la FCSB! A dat gol la 15 ani într-un meci oficial la echipa mare

Ianis Stoica este unul dintre cei mai tineri marcatori din istoria celor de la FCSB. Pe data de 25 octombrie 2017 când încă avea 15 ani, a marcat în Cupa României cu Sănătatea Cluj. Roș-albaștrii s-au impus atunci cu 6-1.

ADVERTISEMENT

La vremea respectivă, Gigi Becali i-a stabilit o clauză de 500 de milioane de euro, convins că va da lovitura cu tânărul jucător.

A jucat la patru echipe din liga secundă

Atacantul a fost împrmutat la mai multe echipe din liga secundă: Dunărea Călăraşi, Petrolul, Metaloglobus şi CSM Slatina, înainte de a reveni la prima echipă a celor de la FCSB, în această vară.

Ajuns la 18 ani, Ianis Stoica este un jucător cu evoluții interesante, care a reușit să marcheze în Liga 1 în remiza cu UTA Arad. Rămâne de văzut dacă oficialii echipei vor mai avea răbdare cu atacantul sau îl vor mai împrumuta pentru un sezon.

  • 18 ani are Ianis Stoica
  • 500.000.000 de euro este clauza de reziliere a lui Stoica

  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 2,32 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT