Sport

Ianis Stoica, umilit în FCSB – Gaz Metan! A fost înlocuit în prelungirile partidei, după ce fusese introdus în repriza secundă

Dinu Todoran a luat o decizie incredibilă în partida FCSB - Gaz Metan, câștigată de roș-albaștri cu 2-1. Tânărul jucător a fost înlocuit în prelungirile partidei, după ce fusese introdus la începutul reprizei secunde.
09.08.2021 | 00:03
Ianis Stoica umilit in FCSB  Gaz Metan A fost inlocuit in prelungirile partidei dupa ce fusese introdus in repriza secunda
ADVERTISEMENT

Ianis Stoica (18 ani) a fost readus la FCSB, în această vară, după ce împrumutul la CSM Slatina a expirat.

În urma victoriei cu Gaz Metan, FCSB se află pe locul 4 din Liga 1, cu opt puncte obținute.

Ianis Stoica, umilit în FCSB – Gaz Metan

Ianis Stoica a fost introdus, în locul lui Ivan Mamut, în minutul 46 al partidei cu Gaz Metan. Însă, pe final de meci, Dinu Todoran a luat o decizie neașteptată, aceea de a-l schimba pe Ianis Stoica, în prelungirile partidei, cu Răzvan Oaidă.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase le dă peste nas rapidiștilor

La finalul meciului cu Gaz Metan, Florin Tănase a avut o replică „acidă” pentru rapidiști, care au lansat ironii la adresa FCSB-ului, înaintea meciului direct din campionat.

„Am avut emoții. Ultimul penalty îl ratasem. Dânsul îmi spusese de mult să nu mai bat așa, dar dacă marcam nu puteam să schimb.

ADVERTISEMENT

La ratarea aceea nu am bătut cum băteam de obicei. Meciul cu Rapid e un derby. Este o echipă de tradiție. Nu putem fi ipocriți. Va fi un meci frumos.

Sper să îi batem, iar când îi întrebați să știe că noi suntem Steaua. Ironii ieftine vezi la orice colț. Va fi frumos.

ADVERTISEMENT

Fanii noștri sunt interesați de un derby cu Rapid și sunt sigur că vor umple peluza. Până la urmă nici nu te mai gândeși la puncte.

Îngrijorător este că nu ne creăm ocazii. Sunt schimbări multe, dar și anul trecut erau și ne cream ocazii.

ADVERTISEMENT

Am spus că îmi doream să plec, dar dacă patronul a ales să nu mă lase, nu-mi rămâne decât să mă antrenez la fel de bine și să îmi ajut echipa să ne îndeplinim obiectivul. Eu sper să am evoluții bune în continuare”, a declarat Florin Tănase, la finalul partidei cu Gaz Metan.

În următorul meci de campionat, FCSB o va întâlni pe Rapid. Partida se va juca duminică, de la ora 21:30.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 2,07 este cota pentru “victorie FCSB”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: