ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Zicu vrea să se întoarcă în fotbal: “E un singur club la care aş mai vrea să joc”

Ianis Zicu este liber de contract după ce s-a despărţit de ASA Târgu Mureş, însă fostul fotbalist al lui Dinamo se gândeşte să se reîntoarcă în fotbalul de performanţă. Ajuns la 33 de...
Autor: Razvan Nicolae | 02.09.2017 | 18:30
Zicu vrea să se întoarcă în fotbal:

Ianis Zicu este liber de contract după ce s-a despărţit de ASA Târgu Mureş, însă fostul fotbalist al lui Dinamo se gândeşte să se reîntoarcă în fotbalul de performanţă. Ajuns la 33 de ani, mijlocaşul ofensiv este tentat de proiectul celor de la Academia Rapid.

ADVERTISEMENT

Ianis Zicu a declarat că îi este dor să joace fotbal şi a precizat că singurul club la care este dispus să joace este Rapid Bucureşti. Acesta a susţinut că vrea să înceapă cursurile pentru a deveni antrenor, dar că îi poate fi greu să vină la un club care se organizează în acest moment ca un club profesionist. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

“Sincer, da, vreau să mai joc fotbal, pentru că îmi este dor şi simt că mai pot. Mă bate gândul, rămâne de văzut ce se va întâmpla zilele viitoare. Singurul club pentru care aş juca este Rapid. Îmi e dor de fotbal, aş vrea să mă antrenez, să pot să fac astfel de lucruri, în timp ce învăţ pentru a deveni antrenor. Aş face-o de plăcere. Dacă plec odată la 3 luni, ar fi greu. Ei se organizează ca un club profesionist, nu doar pentru Liga a 4-a”, a declarat Ianis Zicu pentru o televiziune de sport.

ADVERTISEMENT

Academia Rapid a debutat vineri în Liga 4, giuleştenii au fost susţinuţi de aproape 7.000 de spectatori. Echipa susţinută de Primăria Sectorului 1 a învins-o cu 13-0 pe Progresul 2005, trei dintre goluri fiind marcate de Daniel Niculae. Ianis Zicu a jucat pentru Rapid Bucureşti timp de un sezon, 2006-07, când a fost împrumutat de Inter Milano.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!