ADVERTISEMENT
referendum 2018 pentru familie

Ianis Zicu cheamă lumea la vot! “Merg să pun ștampila, haideți și voi”

Autor: Alexandru Năstase | 07.10.2018 | 08:50
Ianis Zicu și-a încheiat cariera de jucător profesionist în 2017

Lumea sportului nu a rămas impasibilă la Referendumul pentru Familie. Și Ianis Zicu și-a îndemnat urmăritorii de pe o rețea de socializare să meargă să-și exprime dreptul și a chemat lumea la vot! Nu a fost singurul care a făcut acest gest. Gigi Becali s-a declarat un susținător al acestei idei și a declarat nu o dată că oamenii trebuie să meargă la urne. Mai mult de atât, latifundiarul din Pipera și-a trimis toată echipa să voteze.

ADVERTISEMENT

Alături de jucătorii FCSB-ului s-au aflat și antrenorul Nicolae Dică, dar și managerul roș albaștrilor, Mihai Stoica. Singurul din tabăra FCSB-ului care nu a putut să voteze a fost Olimpiu Moruțan. Mijlocașul și-a uitat buletinul acasă.

Ianis Zicu cheamă lumea la vot! Zicu, facebook
Ianis Zicu și-a îndemnat urmăritorii să meargă la secția de votare și să-și exprime dreptul

Ianis Zicu cheamă lumea la vot!

Ciprian Marica a scris și el, de asemenea, pe o rețea de socializare și a transmis un mesaj pentru ca oamenii să meargă la vot, în timp ce Mihai Neșu s-a și fotografiat lângă secția unde și-a exprimat dreptul. Ba chiar, fostul fotbalist al FCSB-ului a precizat că va face orice efort pentru a se asigura că își va pune ștampila pe biletul de vot.

ADVERTISEMENT

„O să reușesc cumva să merg la referendum. Mă duc prietenii în brațe, aduc toate rampele și tot merg. E firesc, bărbatul și femeia sunt singurii care pot întemeia o familie binecuvântată de Dumnezeu. Doar această comuniune poate perpetua specia. Celelalte sunt doar pofte anormale”, a spus înainte de startul Referendumului,  Mihai Neșu

Ianis Zicu s-a lăsat de fotbal în 2017. Ultima echipă pentru care a evoluat mijlocașul a fost Târgu Mureș. În cariera sa, mijlocașul a jucat pentru Dinamo, Rapid, Poli Timișoara și Petrolul în Liga 1, dar a prins și contracte importante la Internazionale, Pohang Steelers, Gandwon sau ȚSKA Sofia în străinătate. Zicu a bifat și 12 prezențe în echipa națională a României pentru care a reușit să marcheze un singur gol.

ADVERTISEMENT

111 goluri a marcat în întreaga carieră Ianis Zicu

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!