Fotbal international

I s-a umplut paharul! Maicon îl dă în judecată pe Ianis Zicu!

Ianis Zicu ar putea avea probleme după dezvăluirile făcute! Declaraţiile machidonului au făcut turul presei internaţionale, iar acestea au ajuns şi la urechile lui Maicon! Brazilianul a...
16.09.2017 | 14:40
I sa umplut paharul Maicon il da in judecata pe Ianis Zicu

Ianis Zicu ar putea avea probleme după dezvăluirile făcute! Declaraţiile machidonului au făcut turul presei internaţionale, iar acestea au ajuns şi la urechile lui Maicon! Brazilianul a declarat în presa din ţara sa că este foarte deranjat de vorbele spuse de Zicu şi că îl va da în judecată pe acesta! ““N-am auzit niciodată de Zicu. Tot ce spune este fals. Nu ştiu motivul pentru care a făcut aceste afirmaţii. Probabil că vrea să se lanseze în mass-media. Îi voi cere daune, totul pentru ca astfel de declaraţii şi informaţii false să nu se mai repete”, a spus Maicon, pentru UOL Esporte.


Ianis Zicu a dezvăluit un episod inedit despre antrenamentele cu Jose Mourinho. Fostul fotbalist al lui Inter Milano a spus cum a reuşit să rezolve “The Special One” problema cu beţiile lui Maicon, fostul fundaş dreapta al echipei, care venea beat în fiecare luni la antrenament. Mijlocaşul a spus că lusitanul a avut o soluţie foarte simplă.

În contextul în care Alibec şi Budescu au avut probleme disciplinare la Steaua, Zicu a vorbit despre modul în care Jose Mourinho rezolva astfel de cazuri.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Zicu: “A vorbit cu toţi jucătorii să facem antrenamentul de luni doar seara”

“Când era la Inter, Mourinho avea probleme mari cu un jucător. În fiecare zi de luni, Maicon venea beat şi nu se putea antrena. Ce a făcut Mourinho? I-a strâns pe toţi jucătorii, a vorbit cu ei şi i-a anunţat că antrenamentul de luni va fi făcut doar seara, ca să poată şi Maicon să se antreneze”, a povestit Zicu.

Povestea a fost preluată de Marca. Ibericii au scris despre dezvăluirile lui Zicu şi despre modul în care Mourinho reuşea să rezolve problemele. Ianis Zicu a fost cumpărat de Inter în 2003 de la Dinamo pentru 2,5 milioane de euro. Nu s-a impus la nerazzurri şi în 2007 s-a întors tot la Dinamo, din postura de jucător liber de contract. Cu Mourinho pe bancă şi Maicon în echipă, Inter a câştigat tripla (campionat, cupă, Champions League) în 2010.