Fotbal intern

Zicu, ofertat de Becali şi Craiova. “E vocal şi nu e genul meu!”

Autor: Iuliana Spirache | 05.06.2018 | 13:33

Ianis Zicu a vorbit despre oferta primită de la Gigi Becali în perioada când era jucător activ, iar fostul atacant a dezvăluit motivele pentru care nu a ajuns niciodată la echipa latifundiarului din Pipera.

” Am avut discuții de două ori. Ba Giovani cu Gigi nu erau în relații bune, ba nu am fost eu pregătit să merg. Am zis că era prea mult, după Dinamo și Rapid să mă duc și la Steaua. Și acolo mi-ar fi fost oricum greu cu fostul patron. Fostul patron Becali e vocal și nu e genul meu. Suntem și noi aromâni și tata ar fi suferit mult dacă m-ar fi criticat Gigi. Și cu siguranță ar fi criticat, ‘Zicu doarme pe teren’, ‘M-am lămurit și de Zicu!'”, a spus Ianis Zicu pentru gsp.

După Gigi Becali, Ianis Zicu a fost ofertat şi de CS Universitatea Craiova

Mai mult, Ianis Zicu a comentat şi în legătură cu interesul echipei CS Universitatea Craiova şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Rotaru, patronul formaţiei din Bănie. Oltenii şi-ar fi dorit ca Ianis Hagi să fie secundul lui Devis Mangia, dar acesta le-a transmis că vrea să obţină licenţa pentru a antrena, iar apoi se va gândi la propunere.

Ianis Zicu în meciul Dinamo - Timişoara.
Ianis Zicu în meciul Dinamo – Timişoara.

“Am discutat cu domnul Rotaru, un om extraordinar, care înțelege fotbalul. Mi-a spus că am jucat în Italia, vorbesc limba și aș putea să fiu secundul lui Mangia. I-am explicat că vreau să iau licența întâi, pentru că e nevoie să aprofundez meseria. Mi-a zis că e încântat de răspuns, că n-am încercat să păcălesc.”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!