ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Zicu vrea să facă echipă cu Marius Niculae. La ce echipă îşi doreşte să meargă

Ianis Zicu şi-a pus ghetele-n cui, iar Marius Niculae, fostul jucător al formaţiei FC Dinamo Bucureşti, susţine că acestuia i s-ar potrivi postul de director general al echipei din "Ştefan cel...
Autor: Iuliana Spirache | 13.10.2017 | 08:49
Zicu vrea să facă echipă cu Marius Niculae. La ce echipă îşi doreşte să meargă

Ianis Zicu şi-a pus ghetele-n cui, iar Marius Niculae, fostul jucător al formaţiei FC Dinamo Bucureşti, susţine că acestuia i s-ar potrivi postul de director general al echipei din “Ştefan cel Mare”. Mai mult, “Săgeată” consideră că Ianis Zicu ar putea să ocupe postul lăsat liber de Adi Mutu pentru a fura meserie de la Vasile Miriuţă şi a se pune la curent cu lucrurile care trebuie efectuate în cadrul unei echipe din Liga 1 Betano.

ADVERTISEMENT

“Mai ştim un fost preşedinte la Dinamo care face şi el şcoala de antrenori Da, l-aş vedea pe Zicu la Dinamo, de ce nu. Ai fi mai aproape de antrenor, ar fi o experienţă în plus pentru tine, ai înţelege antrenorul poate mai bine şi ai cunoaşte ce să faci când ai fi tu la rândul tău tehnician”, a spus Marius Niculae. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ianis Zicu vrea să lucreze cu Marius Niculae la Dinamo

Ianis Zicu s-a arătat încântat de ideea lui Marius Niculae, dar i-a propus fostului atacant al echipei FC Dinamo Bucureşti să i se alăture. Zicu consideră că Niculae ar putea face faţă cu brio la un club din Liga 1 Betano.

ADVERTISEMENT

“Dacă vii alături de mine! Şi dacă lucrezi la club! Poate că şi tu, ca şi mine, şi alţi foşti fotbalişti, cred eu că lucrurile ar merge foarte bine. Marius este un tip serios şi nu poate fi coordonat de nimeni”, a spus şi Zicu.

De partea cealaltă, Marius Niculae susţine că nu ar putea să lucreze pentru FC Dinamo Bucureşti pentru că “foarte mulţi oameni îşi dau cu părerea”. “Săgeată” a dezvăluit cum va reuşi fotbalul din România să fie mai apreciat.

ADVERTISEMENT

“E destul de greu, am lucrat acolo, ultimele luni din cariera mea. E foarte greu într-un angrenaj în care foarte mulţi oameni îşi dau cu părerea. Când se va înţelege că fotbalul este diferit de restul de afaceri atunci lucrurile vor merge cum trebuie”, a încheiat “Săgeată”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!