Fotbal intern

Becali a explodat: “Teixeira mort, Nedelcu la pământ, Marko mort!”

Gigi Becali nu şi-a menajat deloc jucătorii după înfrângerea suferită de Steaua în Copou, scor 1-0, şi a mărturisit că Dragoş Nedelcu, Filipe Teixeira şi Marko Momcilovic trebuiau înlocuiţi rapid de Nicolae Dică..
Autor: Daniel Vlad | 18.11.2017 | 00:10
Becali a explodat:

Gigi Becali a fost extrem de dezamăgit după partida din Copou şi a pus tunurile pe Nicolae Dică, dar şi pe trei dintre jucătorii care au jucat titulari în Moldova. Fotbaliştii Dragoş Nedelcu, Filipe Teixeira şi Marko Momcilovic au fost “mitraliaţi” de către latifundarul din Pipera. “Teixeira mort pe dreapta, mort la mijloc în repriza a doua. Cine mai era? Teixeira, Marko şi Nedelcu. Eu cred că  Dică a greşit. Nu trebuia să-l pună pe Nedelcu să joace pentru că abia a venit de la echipa naţională şi l-a avut doar o zi la antrenament”, a tunat Becali.

Latifundiarul din Pipera a vorbit despre nemulţumirile pe care le-a avut în legătură cu înfrângerea suferită de la Steaua în faţa echipei Poli Iaşi. “Nu ai cum să câştigi când nu ai 3 jucători pe teren. Îl scoţi pe Teixeira şi îl bagi pe Man, îl scoţi pe Nedelcu şi îl bagi pe Popescu. Nu mă interesează jocul de la Craiova. Pe mine mă interesează să câştigăm jocurile cu echipele astea mici. Nedelcu nu a contat. Eu mi-am asumat când l-am adus pe Dică, dar nu mă dezic de el”, a spus Becali.

Iaşi – FCSB 1-0 l-a enervat teribil pe Gigi Becali

Becali a spus şi unde crede că Nicolae Dică a greşit tactica pe care a ales-o la meciul cu Poli Iaşi. Îl băgăm pe Nedelcu care e obosit şi vine o zi la antrenament. Ce să facă Nedelcu? Nu e chiar aşa. I-am atras atenţia lui Nedelcu ca să nu mai greşească. Acum îmi pare rău că i-am dat lui Gică 500.000 de euro pentru procente. Trebuie să aibă caracter. Să zică: “Sunt obosit şi nu pot să joc!”. Dar şi Dică trebuia să se gândească la treaba asta.

“Ce atitudine a văzut Dică la Momcilovic? Nu a dat o centrare! Ce atitudine a văzut la Teixeira? A pierdut toate baloanele. Ce atitudine a văzut Dică la Nedelcu? Eu aşa zic. Teixeira şi Nedelcu, afară. Unul mort, altul la pământ! Eu o să cer să schimbe jucătorii şi în minutul 20. Gata cu libertatea la Steaua! Pe banii mei nu comentează nimeni!”, a spus Becali.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!