Fotbal intern

Atac la Gigi Becali: “Dacă Nedelcu e praf, Planic a fost imperial!”

Gigi Becali a mărturisit după partida pierdută de Steaua la Iaşi, scor 1-0, că îi pare rău că a plătit 500.000 de euro în plus pentru a cumpăra şi procentele de 20 la sută pe care Viitorul le mai deţinea dintr-un viitor transfer al lui Nedelcu la o altă formaţie.
18.11.2017 | 17:52
Atac la Gigi Becali Daca Nedelcu e praf Planic a fost imperial

Gigi Becali a fost extrem de supărat după înfrângerea suferită de echipa sa în Copou, scor 1-0 şi nu s-a ferit să îşi mitralieze jucătorii. Printre cei certaţi serios de către latifundiarul din Pipera s-a numărat şi fotbalistul venit de la Viitorul, Dragoş Nedelcu. Nemulţumit de evoluţia internaţionalului U 21 latifundiarul din Pipera a declarat. “Îmi pare rău că m-a costat şi 500.000 de euro în plus ca să cumpăr procentele pentru Nedelcu. Acum îmi pare rău că am dat banii aştia celor de la Viitorul. Dacă ştiam că acest jucător o să joace aşa, atunci nu mai mă băgam să dau atâţia bani.

Nu se poate aşa ceva. A fost mort pe teren, iar eu nu ştiu de ce Dică l-a mai băgat. A făcut şi atâtea zile pe drum după ce a revenit de la echipa naţională şi nu era nici odihnit. Eu i-am spus lui Dică să joace cu Vlad în poartă pentru regula U 21 şi cu doi mijlocaşi la închidere odihniţi, dar nu a jucat aşa. De acum dacă nu o să facă schimbări după 20 de minute, atunci mă voi supăra şi o să mă implic. Gata cu libertatatea”.

Replica de la Viitorul după Iaşi  – FCSB 1-0

Dar replica celor de la Viitorul, după ce Gigi Becali a afirmat că îi pare rău că a mai cumpărat procentele pentru Nedelcu, a venit la o zi distanţă după afirmaţiille făcute de latifundiarul din Pipera. Contactat de către FANATIK. RO, oficialul campionilor, Cristi Bivolaru a mărturisit că nimeni nu l-a obligat pe patronul celor de la FCSB să cumpere procentele pentru Benzar, Nedelcu, Coman şi Florin Tănase.

De obicei nu îmi place să comentez ce se întâmplă la alte formaţii sau să vorbesc de rezultatele altor echipe, dar dacă Nedelcu a fost praf în meciul de la Iaşi, atunci Planic a fost imperial! Nu? De Planic am văzut că nu a spus nimic domnul Becali, iar după câte am văzut cu toţii el a greşit grav la golul celor de la Iaşi.  Dar vreau să vă mai spun că noi nu i-am băgat mâna în buzunar lui Gigi Becali să îi luăm banii pentru procentele respective. Dânsul a fost  cel care ne-a contactat şi ne-a oferit suma pe care el a dezvăluit-o public. Acum degeaba mai vorbeşte”, a spus Bivolaru.