Fotbal intern

Probleme mari înainte de Iaşi – FCSB. Salariile au fost blocate! “Nu au fost achitate la propunerea mea!”

16.11.2018 | 12:22
Probleme mari inainte de Iasi  FCSB Salariile au fost blocate Nu au fost achitate la propunerea mea

Poli Iaşi va primi vizita FCSB-ului în etapa a 16-a, duminică, 25 noiembrie, de la ora 20.30, pe stadionul “Emil Alexandrescu”, iar moldovenii au mari probleme înaintea duelului cu gruparea pregătită de Nicolae Dică.

Tibor Selymes, directorul sportiv al formaţiei FC Poli Iaşi, a vorbit despre situaţia de la gruparea antrenată de Flavius Stoican şi susţine că i-a cerut lui Horia Sabo, patronul moldovenilor, să blocheze salariile şi a dezvăluit că fotbaliştii îşi vor primi banii dacă vor învinge FCSB.

Probleme mari la Iaşi înaintea meciului cu FCSB

Din ce mi-a spus Horia, banii din drepturile de televizare încasaţi în vară s-au terminat din luna august, pentru că la venirea noastră la Iaşi erau datorii imense. De atunci, clubul a trăit din banii atraşi. Şi acum, din ce mi s-a spus, există lichidităţi suficiente pentru plata salariilor. Acestea nu au fost achitate la propunerea mea, ca urmare a rezultatelor din ultima perioadă” a declarat directorul sportiv al Politehnicii, Tibor Selymes, conform ziaruldeiasi.ro.

După eşecul cu CSU Craiova, al şaselea consecutiv, s-a luat în calcul să dăm amenzi la nivelul vestiarului. Până la urmă s-a renunţat la idee, pentru a nu demobiliza echipa. I-am propus însă lui Horia să plătim salariile doar dacă vom obţine două rezultate pozitive, cu Astra şi FCSB. Pe Astra i-am învins. Dacă batem şi FCSB, lucru normal dacă luăm în calcul faptul că jucăm acasă, că i-am bătut şi anul trecut şi că bucureştenii au în acest an evoluţii modeste, cred că putem reintra în calculele pentru a atinge obiectivul, calificarea în play-off. Atunci, eu zic că e normal ca salariile să fie plătite imediat”. Disputa dintre Poli şi FCSB, din etapa a XVI-a a Ligii I, va avea loc duminica viitoare, în Copou.

Andrei Cristea, nervos în meciul FCSB - Iaşi
Andrei Cristea în meciul disputat de Iaşi pe terenul celor de la FCSB
  • 17 puncte a adunat FC Poli Iaşi în 15 meciuri jucate din sezonul 2018 – 2019 şi se află la egalitate cu Dunărea Călăraşi, Dinamo şi Concordia Chiajna