Fotbal intern

Probleme la Iaşi între fani şi jucători: i-au chemat de la duşuri!

Suporterii echipei lui Nicolae Dică au fost supăraţi pe o parte dintre fotbaliştii tehnicianului de 37 de ani după ce aceştia au plecat direct la vestiare după fluierul final al partidei din Copou.
Autor: Daniel Vlad | 18.11.2017 | 19:52
Probleme la Iaşi între fani şi jucători: i-au chemat de la duşuri!

Echipa lui Nicolae Dică a suferit în Copou a doua înfrânge din Liga 1 Betano, după ce Poli Iaşi s-a impus cu scorul de 1-0. La acest meci Steaua a fost încurajată de aproximativ 500 de suporteri, iar în marea lor parte aceştia s-au deplasat de la Bucureşti. Fanii lui FCSB au avut şi un alt motiv de nemulţumire pe lângă rezultatul înregistrat de elevii lui “Dicanio”. FANATIK.RO a aflat ce s-a întâmplat după meci între suporterii vicecampionilor şi jucătorii roş-albaştrilor.

În momentul în care partida din Copou s-a terminat la galeria Stelei s-au dus doar jucătorii Florin Niţă Niţă şi Bălaşa plus Mihai Stoica şi Nicolae Dică. Sesizând că majoritatea fotbaliştilor au plecat la cabine suporterii vicecampionilor i-au cerut explicaţii lui “Dicanio” pentru gestul făcut  de elevii săi. Însă Meme a încercat să le ofere el explicaţii faniilor, dar dându-şi seama că aceştia sunt extrem de supăraţi i-a transmis lui Dică să îi cheme pe jucătorii săi de la cabine.

Iaşi – FCSB 1-0. Jucătorii au revenit de la cabine!

Astfel, Nicolae Dică s-a conformat şi le-a transmis imediat jucătorilor săi să revină de la cabine. Aceştia nu au comentat şi s-au dus la galerie pentru a îi saluta pe suporterii veniţi de la Bucureşti.  Dar preţ de câteva mine au discutat şi cu fanii, iar aceştia le-au spus că este normal să vină să îi salute atât la bine cât şi la rău. În ultima perioadă suporterii din noua galerie a roş-albaştrilor au făcut destule sacrificii pentru a susţine FCSB pe Naţional Arena.

În ultima perioadă Peluza Roş-albaştră a fost prezentă la toate meciurile de pe Naţional Arena, iar de câte ori a avut ocazia nu s-a ferit să nu prezinte coregrafii spectaculoase,  în special la meciurile cu Dinamo.  Acestea au fost susţinute doar din banii suporterilor. Fanii lui FCSB se gândesc acum să meargă şi la Plzen pentru a încuraja echipa lui Dică în Europa League.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!