Carousel hot news

Niculescu, în locul lui Contra?! “Pe lista lui Schindler poate sunt!”

FC Voluntari a pierdut cu 1-2 meciul contra celor de la CSM Poli Iaşi din etapa a 10-a din Liga 1 Betano. Ilfovenii au fost depăşiţi în clasament de adversarii de vineri seară, trupa lui Flavius...
16.09.2017 | 00:09
Niculescu, în locul lui Contra?!
ADVERTISEMENT

FC Voluntari a pierdut cu 1-2 meciul contra celor de la CSM Poli Iaşi din etapa a 10-a din Liga 1 Betano. Ilfovenii au fost depăşiţi în clasament de adversarii de vineri seară, trupa lui Flavius Stoican urcând până pe locul opt. La finalul meciului din Copou, Claudiu Niculescu, antrenorul lui FC Voluntari, a vorbit despre situaţia echipei lui, dar şi despre o posibilă ofertă de la Dinamo.

Claudiu Niculescu a declarat că încă nu a existat nicio discuţie oficială cu oamenii din conducerea clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare. Antrenorul de 41 de ani a precizat că mai are doi ani contract cu FC Voluntari, dar şi anumite clauze în înţelegerea cu formaţia ilfoveană. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Niculescu atacă arbitrajul de la meciul Iaşi – Voluntari 2-1

“Ştiu doar din presă de interesul lui Dinamo. Poate pe lista lui Schindler sunt. Nu ştiu nimic momentan. Nu m-au sunat. Dacă o să fie ceva oficial atunci o să vorbim. Îl văd pe Contra la echipa naţională. Vorbesc mereu cu el. Ar fi altceva pentru naţională dacă ajunge acolo. Îmi doresc în special pentru el. Am contract pe doi cu FC Voluntari, am şi nişte clauze. Totul e doar la nivel de zvon. Când am vorbit cu el se gândea la meciul cu CSU Craiova”, a declarat Claudiu Niculescu la finalul meciului din Iaşi.

ADVERTISEMENT

Antrenorul ilfovenilor s-a declarat nemulţumit de prestaţia arbitrilor de la meciul cu Poli Iaşi, acesta declarând că au existat cel puţin trei greşeli majore împotriva echipei lui. “După cum a arătat jocul nu trebuia să pierdem în seara asta. Am făcut şi greşeli, dar am o mică problemă cu arbitrajul de la acest meci. Ei te aduc într-o stare de nervozitate. În prima repriză trebuia să dea un roşu, la începutul celei de-a doua reprize am avut un penalty nedat, iar golul Iaşiului a venit din ofsaid. Asta i-am reproşat la finalul meciului, plus că a dat puţine minute de prelungire. Astea sunt mici şmecherii ale arbitrilor. E frustrant! Nu doar din cauza arbitrajului am pierdut în seara asta”, a mai precizat Claudiu Niculescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri