Fotbal intern

Iașiul are cea mai slabă apărare și cel mai slab atac. Stoican: “Nu țin de scaun”

12.08.2018 | 08:22
Iașiul are cea mai slabă apărare și cel mai slab atac
ADVERTISEMENT

Sepsi OSK a învins Politehnica Iași cu scorul de 3-0, într-un meci contând pentru etapa a 4-a a Ligii 1 Betano. După acest meci, Sepsi a urcat temporar pe locul 1 în clasament, în timp ce Poli este pe 13. Iașiul are cea mai slabă apărare și cel mai slab atac din campionatul intern până în acest moment. Antrenorul Flavius Stoican a vorbit după meci, declarându-se încrezător că echipa își va reveni repede.

“Nu trecem printr-o formă bună, suferim mai peste tot, dar important este să nu cedăm în momentele dificile și grele. Trebuie să fiu alături de jucători și să le ridic moralul. Sunt și lucruri bune, avem posesie, ajungem la poartă, dar nu suntem lucizi la finalizare. Am luat gol cu mare ușurință, apoi am încercat să revenim, am avut posesie, dar pe ultimii 30 de metri am avut probleme. Am avut ceva ocazii în a doua repriză, dar nu am știut să finalizăm”, a declarat Stoican după meci.

ADVERTISEMENT

Ieșenii au marcat un singur gol în 4 etape și au încasat 8. “Trebuie să fim atenți, să nu credem că suntem unul mai sus decât celălalt și cred că vom reuși. Fotbalul nu are cum să nu ne răsplătească, pentru că facem ce facem cu pasiune. E prea mult spus criză, dar trebuie să rămânem încrezători că vom obține și victoria. Vreau să fim un pic mai atenți și mai eficienți”, a mai spus tehnicianul lui Poli.

Iașiul are cea mai slabă apărare și cel mai slab atac

“Cu siguranță nu este un moment plăcut atunci cănd pierd, că nu-mi place, dar trebuie să fim realiști, pentru că întâlnim echipe bune, noi încă suntem în căutări. Când nu voi mai fi util într-un loc, voi fi cel care voi ridica mâna, sunt omul care nu ține de scaun”, a adăugat Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT

Patrick Petre a avut o evoluție slabă în tricoul Politehnicii Iași, iar după meci a declarat că nu înțelege de ce echipa traversează o criză de formă: “O să analizăm toate greșelile, nu avem scuze. Trebuie să începem să câștigăm, că de asta avem nevoie. Nu știu ce s-a întâmplat cu noi, dar trebuie să mergem mai departe. Trebuie să muncim și mai mult. Cât am fost aici am dat totul, acum am fost huiduit, dar nu am avut probleme, mi-am văzut de jocul meu. Cu antrenorul nu am vorbit, de obicei o facem după ce se liniștesc lucrurile. Nu vrem să ne pierdem antrenorul, suntem un grup unit datorită lui și sperăm să ne ridicăm”, a spus jucătorul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri