Sport

Iasmin Latovlevici, apariție „old school” la antrenamentul lui FC Argeș. Fundașul a venit la volanul unei Dacii 1300: „Trăiești tinerețea!”. Foto

Iasmin Latovlevici este unul dintre cei mai galonați fotbaliști din Liga 1, dar conduce o mașină mai bătrână decât el. Fundașul stânga a venit la antrenamentul lui FC Argeș cu o Dacia 1300.
19.02.2022 | 09:32
Iasmin Latovlevici aparitie old school la antrenamentul lui FC Arges Fundasul a venit la volanul unei Dacii 1300 Traiesti tineretea Foto
Iasmin Latovlevici in meciul de fotbal dintre FC Arges si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, vineri 21 ianuarie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Iasmin Latovlevici (35 de ani) are în palmares cinci titluri de campion, trei cu FCSB, unul cu CFR Cluj și unul cu Galatasaray.

Fundașul lui FC Argeș este astfel unul dintre cei mai galonați fotbaliști din România, dar, cu toate acestea, rămâne de o modestie incredibilă.

ADVERTISEMENT

Deși își poate cumpăra aproape orice mașină dorește, jucătorul lui FC Argeș vine la antrenamentele echipei lui Andrei Prepeliță cu o Dacia 1300, veche de 40 de ani.

Iasmin Latovlevici conduce o Dacia 1300

„Lato” este extrem de mândru de autovehiculul său, despre care a vorbit în stilul caracteristic.

ADVERTISEMENT

„Pe asta am învățat să conduc, cu asta am avut accidente, dar ușoare, zgârieturi… Prinde la a doua frânare…

Îți dai seama că îți dă un sentiment, trăiești tinerețea. Dar și acum suntem tineri”, a declarat Iasmin Latovlevici pentru sport.ro.

ADVERTISEMENT
Iasmin Latovlevici, Dacia 1300. FOTO: @latovlevici_33 / sport.ro

Iasmin Latovlevici joacă din acest sezon la FC Argeș, care l-a luat gratis după despărțirea de CFR Cluj. Piteștenii se luptă pentru un loc în play-off, cu patru etape rămase până la finalul sezonului regulat.

Echipa lui Prepeliță este pe locul 7, cu 38 de puncte, patru mai puține decât Farul și U Craiova, care ocupă pozițiile 6, respectiv 5.

ADVERTISEMENT

În runda cu numărul 27 din Casa Pariurilor Liga 1, FC Argeș joacă la Ovidiu, cu Farul, una din rivalele ei pentru îndeplinirea obiectivului. Meciul e programat luni, 21 februarie, de la ora 17:30.

În ceea ce îl privește pe Latovlevici, fundașul stânga a îmbrăcat de 16 ori tricoul piteștenilor, pentru care a oferit trei pase decisive, fără să marcheze deocamdată vreun gol.

Conform transfermarkt.com, cota fotbalistului care făcea senzație cu FCSB în cupele europene a ajuns la 250 de mii de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: