Fotbal intern

Iasmin Latovlevici crede că FCSB va fi o echipă de temut: „Vor fi de neoprit!”. Condiția pe care i-o pune lui Gigi Becali

01.05.2020 | 14:46
Iasmin Latovlevici crede ca FCSB va fi o echipa de temut Vor fi de neoprit Conditia pe care io pune lui Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Iasmin Latovlevici crede că FCSB va fi o echipă de temut în viitor și anunță o perioadă bună pentru clubul lui Gigi Becali, dacă nu vor fi vânduți jucătorii.

Iasmin Latovlevici crede că FCSB va fi o echipă de temut

Iasmin Latovlevici a vorbit despre potențialul pe care FCSB îl are și a anunțat o nouă hegemonie: Steaua (n.r. – FCSB) mi se pare o echipă foarte bună, doar că are jucători foarte forte tineri.

ADVERTISEMENT

Eu cred că dacă vor rămâne împreună încă un an, doi, vor fi de neoprit. Asta e părerea mea”.

Iasmin Latovlevici a fost dat afară de la Kisvarda

Kisvarda a anunțat, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial în urmă cu patru zile, că înțelegerile cu fotbaliștii Iasmin Latovlevici și Gicu Grozav au fost reziliate, motivul invocat fiind plecarea celor doi în România, după suspendarea campionatului maghiar din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Iasmin Latovlevici recunoaște că a plecat din Ungaria pentru a fi alături de familie, iar decizia oficialilor de la Kisvarda ar fi fost influențată și de considerente financiare.

Ni s-a dat un program pentru acasă. Până la noi ordine, am plecat acasă, în România, nu aveam familia acolo. Mi-era greu fără ai mei. Am primit pe mail și s-a încheiat totul.

ADVERTISEMENT

Am plecat acasă pentru că, Doamne ferește, se îmbolnăvea cineva din familie, ce făceam? Ne tratam prin telefon? Poate pățeam eu ceva, ce să fac prin străinătățuri. Acasă este mai simplu și sunt și eu mai liniștit.

Am vrut acasă, cu familia. Acolo nu aveam pe nimeni. Acum, sunt liber de contract, mă pregătesc să fiu bine la vară.

ADVERTISEMENT

Asta a fost decizia lor, la Kisvarda. Probabil nu mai aveau nevoie de mine. Probabil că i-am și ajutat financiar plecând. N-am stat mult să mă gândesc. Am plecat și gata”, a declarat Iasmin Latovlevici.

ADVERTISEMENT
Tags: