Fotbal intern

Încă un stelist la CFR Cluj! Iasmin Latovlevici s-a înțeles cu șefii campioanei pentru a veni din sezonul viitor. EXCLUSIV

05.03.2020 | 13:26
Inca un stelist la CFR Cluj Iasmin Latovlevici sa inteles cu sefii campioanei pentru a veni din sezonul viitor EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Continuă seria jucătorilor care au jucat la FCSB și care sunt tot mai tentați de a semna cu CFR Cluj, campioana ultimelor două ediții din Casa Pariurilor Liga 1.

După recentul scandal cu Cristi Bălgrădean, care a semnat cu CFR fiind pe final de contract cu FCSB, FANATIK a aflat că încă un jucător plătit la un moment dat de Gigi Becali va juca la Cluj din sezonul următor. Numele lui: Iasmin Latovlevici, 33 de ani!

ADVERTISEMENT

Iasmin Latovlevici a bătut palma cu CFR Cluj pentru un contract pe două sezoane din toamnă

Lovitură după lovitură pentru FCSB și Gigi Becali! Sunt jucători care au reprezentat ceva important pentru roș-albaștri și care refuză să se mai întoarcă la București. În această iarnă, Alex Chipciu, un stelist declarat, a ales CFR Cluj, transfer anunțat exclusiv de FANATIK.

În aceste zile, valurile le-a făcut o nouă mutare de la FCSB la CFR Cluj. Este vorba despre portarul titular al lui Gigi Becali, Cristi Bălgrădean, care a semnat cu echipa campioană, dar „a uitat” să le spună și celor care-l plăteau până în iunie 2020…

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că s-a pus la cale încă o mișcare pe lista de achiziții a celor de la CFR Cluj a unui jucător care a reprezentat ceva important în istoria recentă a celor de la FCSB.

Iasmin Latovlevici s-a înțeles cu șefii de la CFR Cluj pentru a veni din sezonul viitor la echipa lui Dan Petrescu. Latovlevici va semna, probabil, în vară, un contract pe doi ani cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Iasmin Latovlevici, surprins de FANATIK în biroul președintelui de la CFR Cluj, Marian Copilu!

Iasmin Latovlevici a fost la Cluj la începutul lunii februarie, chiar la meciul direct dintre CFR Cluj și FCSB, câștigat de gazde cu 1-0, gol Vinicius. În acel moment, „Lato” își negocia plecarea de la Bursaspor, el mai având de încasat niște restanțe salariale de la turci.

FANATIK l-a surprins pe fundașul stânga în biroul președintelui de la CFR Cluj, Marian Copilu, cu care a discutat despre venirea la CFR. Latovlevici a ales să semneze acum, până în vară, cu ungurii de la Kisvarda, apoi să vină la CFR!

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu s-a arătat încântat de idee, el fiind întrebat chiar atunci despre Latovlevici, mai ales că îi lipsește dublura la fundașul stânga, acolo unde-l are doar pe căpitanul Mario Camora. „Mi-ați dat o idee bună cu Latovlevici”, spunea Petrescu în februarie. Ulterior, părțile au ajuns la un numitor comun, urmează parafarea actelor la vară, când „Lato” termină la Kisvarda.

  • 250.000 de euro este cota actuală a lui Iasmin Latovlevici, care a semnat pe 3 februarie cu Kisvarda până la finalul sezonului
  • 5 ani a jucat Latovlevici pentru FCSB, între iulie 2010 și iulie 2015, când a plecat la Genclerbirligi liber de contract. Becali plătise pe el Timișoarei 600.000 de euro
ADVERTISEMENT