Fotbal intern

“Rocadă” la Karabukspor. Steliano Filip, la un pas să ajungă în Turcia

UPDATE 8 septembrie / După ce Iasmin Latovlevici a ajuns în Turcia, la Galatasaray, Dinamo negociază transferul lui Steliano Filip la Karabukspor. Oficialii clubului român au respins o primă...
Rocada la Karabukspor Steliano Filip la un pas sa ajunga in Turcia
ADVERTISEMENT

UPDATE 8 septembrie / După ce Iasmin Latovlevici a ajuns în Turcia, la Galatasaray, Dinamo negociază transferul lui Steliano Filip la Karabukspor. Oficialii clubului român au respins o primă ofertă pentru fundaşul stânga, dar negocierile continuă. Jucătorul în vârstă de 23 de ani are totuşi şanse de a ajunge în Turcia.

Turcii sunt gata să ofere jumătate de milion de euro pentru Filip, bani pe care Dinamo i-ar primi în două tranşe, plus 25% dintr-un viitor transfer. “Câinii” cer însă 800.000 de euro şi doresc să primească toţi banii într-o singură tranşă. Karabukspor îi oferă lui Steliano Filip un salariu de 35.000 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

Trebuie precizat şi faptul că gruparea turcă a adus deja un jucător care evoluează pe acelaşi post cu Filip, fiind vorba despre argentinianul Luis Ibáñez (29 de ani), împrumutat pentru un sezon de la Trabzonspor.

Steliano Filip este impresariat, la fel ca şi Iasmin Latovelvici, de firma lui Giovanni Becali, condusă în acest moment de Dragoş Sârbu.

ADVERTISEMENT

*******************************************************************************************************

UPDATE 8 septembrie / Iasmin Latovlevici a fost prezentat oficial la Galatasaray Istanbul, internaţionalul român declarând că nu poate descrie în cuvinte bucuria pentru acest transfer. “Sunt foarte fericit că am ajuns la un club atât de mare. Nu-mi găsesc cuvintele în acest moment pentru a descrie ce simt. Am mai avut oferte bune şi în trecut, dar atunci nu aveam lângă mine oamenii potriviţi. Îi mulţumesc antrenorului Igor Tudor, ştiu că el m-a dorit foarte mult. Voi face tot ce necesar pentru a ajuta echipa să câştige trofee“, a spus Lato.

ADVERTISEMENT

VEZI MAI MULTE IMAGINI CU LATOVLEVICI ÎN TRICOUL GALATEI ÎN GALERIA FOTO!

21371034_1632691680122854_5321828671943276677_n

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

UPDATE 7 septembrie / Iasmin Latovlevici a semnat cu Galatasaray, însă internaţionalul român are o clauză specială în contractul cu formaţia turcă. Dacă nu va juca cel puţin 20 de meciuri pentru echipa antrenată de Igor Tudor, contractul lui Lato va fi reziliat. În schimb, dacă va bifa acest obiectiv, fundaşul român va mai juca un an pentru Galata. În urma testelor medicale, Latovlevici ar putea reveni pe teren pe 30 septembrie, în meciul cu Karabukspor, fosta sa echipă.

ADVERTISEMENT

UPDATE / Iasmin Latovlevici va semna cu Galatasaray, iar înlocuitorul său vine tot din România. Fundaşul stânga a ajuns la un acord pentru un contract pe doi ani (unul plus opţiune de prelungire pe încă unul din partea clubului). Românul va avea un salariu anual de 800.000 de euro, iar Karabuk va încasa 550.000 de euro pentru transferul său.

În locul lui Iasmin Latovlevici, turcii de la Karabukspor vor să îl aducă pe fundaşul formaţiei din Ştefan cel Mare, Steliano Filip. Suma primită pentru Lato va fi cea pe care Karabuk o va achita lui Ionuţ Negoiţă de la Dinamo pentru Filip.

Iasmin Latovlevici a făcut deja vizita medicală pentru Galatasaray, la Bahcelievler Medical Park Hospital.

Iasmin Latovlevici Fundasul va ajunge la Galatasaray

*************************************************************************************************************

Evoluţiile foarte bune din ultimul timp ale lui Iasmin Latovlevici l-au făcut pe acesta să intre în vizorul fostei echipe a lui Gică Hagi, Galatasaray Istanbul. După doi ani petrecutţi în campionatul Turciei fostul fotbalist al lui Gigi Becali a ajuns unul dintre cei mai apreciaţi jucători din ţara unde actualui antrenor al Viitorul şi Gică Popescu au făcut istorie. În 2000 Galata a reuşit să câştige Cupa UEFA cu cei doi români printre titulari.

Dar presa din Turcia merge şi mai departe şi anunţă că internaţionalul român va semna în zilele următoare cu Galatasaray Istanbul. Înţelegerea ar urma să se oficializeze după ce şeful Galatei, Dursun Ozbek, îi va plăti lui Karabuk suma de 700.000 de euro în schimbul fundaşului stânga.

Latovlevici va semna pe trei ani

Turcii de la Galatasaray îi vor pune pe masă lui Iasmin Latovlevici un contract valabil pe 3 ani. Românul e accidentat în acest moment, dar ar urma să debuteze spre finalul acestei luni. Iasmin Latovlevici s-a transferat pentru prima dată în Turcia pe 1 iulie 2015 atunci când a semnat cu Genclerbirligi. La momentul respectiv internaţionalul român a declarat:

“M-am gândit şi la situaţia financiară şi cred că am făcut o alegere foarte bună. Bogdan Stancu m-a sfătuit şi m-a convins să vin la Genclerbirligi. Orice conducător sau impresar trebuie să înţeleagă că un jucător are viaţa scurtă şi trebuie să meargă la mai bine. Când am acceptat oferta turcilor, mai aveam o propunere din Italia. Sper să ajung iar şi la echipa naţională, oricine vrea în CV un turneu final”

ADVERTISEMENT
Tags: