Terim îl dă afară pe Latovlevici de la Galata! Cine îl înlocuieşte

Iasmin Latovlevici, Galatasaray, FCSB, Fatih Terim, Yuto Nagatomo

Fatih Terim l-a luat pe Yuto Nagatomo, ceea ce îl face pe Iasmin Latovlevici să plece de la Galata. Posibila destinaţie e surpriză!

Perioada pe care Iasmin Latovlevici a petrecut-o la Galatasaray se apropie de final. Deşi jucătorul afirma cu mai puţin de o lună în urmă că nu se pune problema de aşa ceva şi că se înţelege foarte bine cu noul antrenor, Fatih Terim, iată că lucurile se apropie de deznodământul anunţat de presa din Turcia. 

Miercuri, pe ultima sută de metri a perioadei europene de transferuri, Galatasaray l-a legitimat pe Yuto Nagatomo. Fundaşul stânga a fost împrumutat de Galata de la Inter Milano până la finalul sezonului, lucru care îl scoate definitiv din cărţile titularizării pe jucătorul român. Nagatomo are 31 de ani şi este titularul postului în naţionala Japoniei, pentru care a bifat 91 de selecţii. 

Iasmin Latovlevici, adus la Galata de fostul antrenor

Transferul lui Latovlevici la Galatasaray a fost unul surprinzător. S-a făcut în această vară, iar omul care a insistat pentru aducerea lui a fost Igor Tudor, fostul său tehnician de la Karabukspor care, imediat cum a semnat cu clubul de lângă Bosfor, a cerut să fie cumpărat fundaşul stânga. 

Latovlevici afirma, în urmă cu câteva săptămâni, că nu ar refuza o revenire la FCSB dacă s-ar pune problema, el lăudând opţiunea lui Cristi Tănase, cel care a ales să revină la roş-albaştri după despărţirea de Karabuk. Tot la FCSB a ajuns un alt fost coleg al lui Lato de la Karabukspor, Valerică Găman.