Fotbal international

Iasmin Latovlevici, prima reacție după ce a fost dat afară de Kisvarda: „Poate pățeam ceva, mi-era greu fără ai mei”

04.04.2020 | 10:19
Iasmin Latovlevici prima reactie dupa ce a fost dat afara de Kisvarda Poate pateam ceva miera greu fara ai mei
ADVERTISEMENT

Iasmin Latovlevici, fotbalistul dat afară de Kisvarda pentru că a mers în România după suspendarea campionatului, recunoaște că a luat decizia de a pleca din Ungaria pentru a fi alături de familie, iar decizia maghiarilor a avut în spate și considerente financiare.

Iasmin Latovlevici și Gicu Grozav, dați afară de Kisvarda

Kisvarda a anunțat, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial în urmă cu patru zile, că înțelegerile cu fotbaliștii Iasmin Latovlevici și Gicu Grozav au fost reziliate, motivul invocat fiind plecarea celor doi în România, după suspendarea campionatului maghiar din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Iasmin Latovlevici recunoaște că a plecat din Ungaria pentru a fi alături de familie, iar decizia oficialilor de la Kisvarda ar fi fost influențată și de considerente financiare.

Ni s-a dat un program pentru acasă. Până la noi ordine, am plecat acasă, în România, nu aveam familia acolo. Mi-era greu fără ai mei. Am primit pe mail și s-a încheiat totul.

ADVERTISEMENT

Am plecat acasă pentru că, Doamne ferește, se îmbolnăvea cineva din familie, ce făceam? Ne tratam prin telefon? Poate pățeam eu ceva, ce să fac prin străinătățuri. Acasă este mai simplu și sunt și eu mai liniștit.

Am vrut acasă, cu familia. Acolo nu aveam pe nimeni. Acum, sunt liber de contract, mă pregătesc să fiu bine la vară.

ADVERTISEMENT

Asta a fost decizia lor, la Kisvarda. Probabil nu mai aveau nevoie de mine. Probabil că i-am și ajutat financiar plecând. N-am stat mult să mă gândesc. Am plecat și gata”, a declarat Iasmin Latovlevici, conform Gsp.

Nu a debutat pentru Kisvarda

Iasmin Latovlevici a semnat cu Kisvarda la începutul lunii februarie, liber de contract după despărțirea de Bursaspor.

ADVERTISEMENT

Fundașul stânga român nu a apucat să debuteze pentru formația maghiară, aflată pe locul șapte în clasamentul primei ligi din Ungaria după 25 de etape.

  • 33 de ani are Iasmin Latovlevici
ADVERTISEMENT
Tags: