Fotbal intern

Iasmin Latovlevici s-a accidentat mergând la sală la 12 noaptea! Exclusiv

28.01.2021 | 16:13
Iasmin Latovlevici sa accidentat mergand la sala la 12 noaptea Exclusiv
ADVERTISEMENT

Iasmin Latovlevici a reintrat pe teren pentru CFR Cluj în victoria cu Hermannstadt, scor 3-1, când a bifat 3 minute pe finalul meciului. FANATIK a aflat ce probleme medicale a avut fundaşul stânga de 34 de ani şi cum s-a ales cu o accidentare stupidă.

Transferat în luna octombrie, din postura de jucător liber de contract, Iasmin Latovlevici a prins rar echipa la CFR Cluj, avându-l contracandidat pe Camora în banda stângă a defensivei. După plecarea lui Dan Petrescu de la campioana României, fotbalistul de 34 de ani s-a confruntat cu probleme medicale, totul pornind de la o decizie neinspirată.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Iasmin Latovlevici s-a accidentat în perioada când CFR Cluj a fost pregătită de Valeriu Bordeanu, cel care a asigurat interimatul la echipă între plecarea lui Dan Petrescu şi venirea lui Edi Iordănescu.

Iasmin Latovlevici, accidentare după o şedinţă la sală în plină noapte

Din informaţiile FANATIK, după ce nu a fost folosit în meciul CFR Cluj – ŢSKA Sofia 0-0, Iasmin Latovlevici s-a dus în sala de forţă la miezul nopţii şi a început să se antreneze, fără să se consulte cu preparatorul fizic al campioanei României.

ADVERTISEMENT

Ca o consecinţă a şedinţei nocturne de antrenament, Iasmin Latovlevici s-a accidentat şi nu a mai putut să fie folosit. De altfel, la finalul meciului cu Hermannstadt, Edi Iordănescu era mulţumit de faptul că fundaşul stânga de 33 de ani a revenit pe teren.

“Sunt bucuros de golul lui Alex Chipciu, sunt bucuros și de revenirea lui Lato (n.r. Iasmin Latovlevici) după o perioadă lungă de timp”, spunea Edi Iordănescu la finalul meciului Hermannstadt – CFR Cluj 1-3.

ADVERTISEMENT

Iasmin Latovlevici, două meciuri ca titular la CFR Cluj

După transferul la CFR Cluj, anunţat în exclusivitate de FANATIK, Iasmin Latovlevici a trebuit să aştepte aproape o lună până la primul meci în tricoul campioanei României. Pe 1 noiembrie, fundaşul de 34 de ani a fost titular în înfrângerea cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-2.

Patru zile mai târziu, Iasmin Latovlevici a bifat 12 minute în AS Roma – CFR Cluj 5-0. La finalul lunii noiembrie, fostul fotbalist al FCSB a bifat al doilea meci ca titular la formaţia din Gruia, în partida cu Poli Iaşi din Cupa României.

ADVERTISEMENT

Revenit după problemele medicale, Iasmin Latovlevici a fost introdus de Edi Iordănescu pe teren în finalul meciului Hermannstadt – CFR Cluj 1-3, când i-a luat locul lui Adrian Păun.

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Iasmin Latovlevici
ADVERTISEMENT