Sport

Iasmin Latovlevici și-a reziliat contractul cu FC Argeș! Marius Croitoru l-a umilit la ultimul meci. Exclusiv

Iasmin Latovlevici şi-a reziliat contractul cu FC Argeş. Fundaşul pleacă de la echipă, la trei zile după ce Marius Croitoru l-a schimbat în minutul 27 al meciului cu Sepsi.
08.11.2022 | 16:27
Iasmin Latovlevici sia reziliat contractul cu FC Arges Marius Croitoru la umilit la ultimul meci Exclusiv
Iasmin Latovlevici, la meciul dintre FC Argeş şi Sepsi. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Marius Croitoru taie în carne vie la FC Argeş. Piteştenii au fost umiliţi în wekeend cu 0-5 de Sepsi Sf. Gheorghe şi l-a trimis la interviuri pe “secundul” său, Constantin Schumacher, care a anunţat mari schimbări de lot.

Iasmin Latovlevici și-a reziliat contractul cu FC Argeș! Cum l-a umilit Croitoru

Din informaţiile FANATIK, Iasmin Latovlevici şi-a reziliat contractul cu FC Argeş. Fundaşul stânga a fost scos din teren în minutul 27 al meciului cu Sepsi, imediat după ce a comis penalty-ul din care Sepsi a deschis scorul.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru l-a scos imediat din teren, în fluierăturile spectatorilor. Pentru un jucător de experienţa lui “Lato”, această schimbare nu avea cum să îi cadă bine, iar cele două părţi s-au despărţit trei zile mai târziu.

Antrenorul, mesaj de ameninţare pentru jucători: “Dacă vor avea aceeași atitudinea, drumul nu va mai fi împreună”

De altfel, antrenorul a declarat după debutul său din meciul UTA Arad – FC Argeş 0-1, că unii jucători vor pleca dacă nu îşi vor schimba atitutinea, iar efectele încep să se vadă o săptămână mai târziu:

ADVERTISEMENT

“Clar că au fost probleme mari și nu sunt de acord cu atitudinea unor jucători, dar voi avea timp să remediez acest lucru. Din păcate, pentru unii, dacă vor avea aceeași atitudinea, drumul nu va mai fi împreună. Pe viitor, cu astfel de joc, nu putem emite pretenții foarte mari”, a spus Croitoru după acel succes.

După umilinţa cu Sepsi, la declaraţii a venit “secundul” Schumacher: “E posibil ca unii jucători să nu mai facă parte din lot”

Următorul meci a fost umilinţa cu Sepsi, 0-5, pe teren propriu. Marius Croitoru nu a venit la interviuri după meci, acolo unde l-a trimis pe antrenorul secund Constantin Schumacher:

ADVERTISEMENT

“Ne dorim altceva, ne dorim alt joc. Cu atitudinea asta, va fi greu. Am avut o ședință lungă, de asta nu a venit Marius, o avem în continuare pentru că jucătorii trebuie să înțeleagă faptul că trebuie să schimbăm atitudinea.

De mâine, e posibil ca unii jucători să nu mai facă parte din lot. Ne dorim să schimbăm mentalitatea, pentru că aici, la Pitești, s-a făcut performanță. Nu pot să numesc, nu i-am nominalizat. Avem timp, vom sta aici toată noaptea, vom sta și mâine toată ziua și vom ști ce se va întâmpla cu jucătorii respectivi”, a spus Schumacher după meci.

ADVERTISEMENT

Iasmin Latovlevici a semnat în luna septembrie a anului trecut cu FC Argeş. El a bifat 12 meciuri în acest sezon, fiind titular în 9 dintre ele. FC Argeş este pe locul 10 în clasament, cu 20 de puncte adunate până acum.

  • 36 de ani are Iasmin Latovlevici
  • 13 selecţii a bifat fundaşul în echipa naţională
ADVERTISEMENT