Life

Iată cine este iubita lui Florin Piersic. El și Andreea Cipcă au un copil, însă nu sunt căsătoriți

Andreea Cipcă este iubita lui Florin Piersic Jr. Cei doi sunt împreună de mai bine de un deceniu și au împreună un fiu, pe Sasha, în vârstă de șase ani.
23.06.2022 | 12:33
Iata cine este iubita lui Florin Piersic El si Andreea Cipca au un copil insa nu sunt casatoriti
Florin Piersic Jr și iubita. Cine este Andreea Cipcă. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Cine este iubita lui Florin Piersic Jr. Andreea Cipcă este femeia care îl face fericit de mulți ani pe fiul faimosului actor.

Cine este iubita lui Florin Piersic Jr. Ce meserie are Andreea Cipcă

Andreea Cipcă are 39 de ani și este de profesie jurnalist. Aceasta nu apare prea des în lumina reflectoarelor, iar la evenimentele mondene Florin Piersic Jr. apare mai degrabă singur.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic Jr. și iubita lui și-au ținut relația departe de ochii lumii și sunt împreună de 11 ani. Andreea Cipcă a lucrat pentru mai multe publicații de lifestyle și modă de la noi din țară.

De asememea, aceasta îi dedică foarte mult timp fiului pe care îl are cu Florin Piersic Jr., Sasha, în vârstă de șase ani.

ADVERTISEMENT

Andreea Cipcă este mai tânără cu 14 ani decât faimosul actor, fiul lui Florin Piersic, dar diferența de vârstă nu a fost o piedică în relație lor de iubire, așa că trăiesc împreună fericiți și după un deceniu petrecut împreună.

Florin Piersic Jr. nu s-a căsătorit niciodată. Mai are un copil cu o altă femeie

Florin Piersic Jr. nu s-a căsătorit până acum. În vârstă de 53 de ani, acesta mai are un copil dintr-o relație anterioară.

ADVERTISEMENT

Sonia are 16 ani și este fiica pe care actorul Florin Piersic Jr. o are alături de colega sa de breaslă, Dorina Chiriac.

Cei doi au fost împreună timp de patru ani, dar au luat-o pe drumuri separate, păstrând, însă, o relație apropiată pentru a-și crește împreună fetița, pe Sonia.

ADVERTISEMENT

La o lună după ce a aflat că este însărcinată, Dorina Chiriac a prezentat Festivalul Mamaia alături de solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu.

„Nimeni nu ştia că aveam de o lună cel mai frumos motiv să nu pot ține în stomac nici zeama de lămâie pe care mi-o picura pe limbă în culise un viitor tătic îngrijorat de starea viitoarei mame, eu. 

O aşteptam pe lume pe ființa care avea să-mi schimbe viața la 33 de ani”, mărturisea actrița.

ADVERTISEMENT