Life

Iată cum arăta Mirela Vaida acum 9 ani. Transformarea îndrăgitei prezentatoare este spectaculoasă

23.02.2021 | 14:36
Iata cum arata Mirela Vaida acum 9 ani Transformarea indragitei prezentatoare este spectaculoasa
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, dar știi cum arăta în urmă cu nouă ani? Blondina s-a schimbat destul de mult în toți acești ani, însă este la fel de frumoasă. 

În 2012, Mirela Vaida prezenta show-ul matrimonial „Mireasă pentru fiul meu” la Antena 1 și era complet schimbată. Timpul pare să stea în loc pentru frumoasa prezentatoare de la Antena 1, care nu pare să îmbătrânească deloc.

ADVERTISEMENT

Una dintre prietenele ei a făcut pubică o fotografie din 2012, în timp ce se afla alături de Mirela Vaida și alte femei la o petrecere. Fanii nu se așteptau să o vadă într-o asemenea ipostază pe vedetă.

Iată cum arăta Mirela Vaida acum 9 ani. Transformarea îndrăgitei prezentatoare este spectaculoasă

Mirela Vaida se află de ani buni în industria televiziunii, însă emisiunea care i-a adus notorietate este „Mireasă pentru fiul meu”. În 2012, blondina arăta cu totul diferit, însă trăsăturile ei au rămas la fel de frumoase.

ADVERTISEMENT

O fotografie de acum nouă ani a fost făcută publică de către o prietenă de-a frumoasei prezentatoare de la „Acces direct”, Valentina Fătu. În imaginea respectivă, Mirela Vaida petrecea alături de prietenele ei, printre care se află și Adriana Trandafir.

Mirela Vaida în 2012
Mirela Vaida în 2012, în timp ce se afla la o petrecere. Sursa foto: Facebook/ Colaj: Fanatik

De atunci, vedeta și-a întemeiat o familie frumoasă, formată din trei copii, și este căsătorită cu Alexandru Vaida de aproape 11 ani. Mirela Vaida are o fetiță și doi băieți, însă nu exclude posibilitatea de a avea și al patrulea copil. În plus, relația cu partenerul de viață este foarte bună.

ADVERTISEMENT

„Dacă n-am avut ce să iert, sper că n-a făcut, iar dacă va face, n-o să îi iert! Ce anume, nu ştiu, dar dacă deocamdată suntem bine, eu zic s-o lăsăm aşa. Pentru că e clar că nu mi-a greşit niciodată atât de rău încât să nu fie iertabil. Oare aţi înţeles ceva?”, a declarat Mirela Vaida pentru click.ro.

În urmă cu câteva zile, fetița prezentatoarei a împlinit frumoasa vârstă de șase ani, iar părinții s-au pregătit temeinic pentru acest eveniment.

ADVERTISEMENT

„Bună dimineața! ? Noi ne-am trezit cu noaptea în cap!? Ne-am ales hăinuțele pentru grădiniță, am pregătit lista de cumpărături! E o zi foarte importantă!! E ziua dinaintea zilei de naștere a Carlei! ? Mâine, prințesa noastră împlinește 6 ani! ?? E agitație mare, zbucium, emoții! Cine are fetiță de aceeași vârstă știe câte pretenții și cerințe presupune acest lucru!”, a scris Mirela Vaida pe Instagram, în dreptul unei imagini cu ea și Carla, fiica ei.

ADVERTISEMENT
Tags: