Fotbal international

Iată de ce a gafat Karius în finala Champions League! Ce au descoperit medicii americani

05.06.2018 | 08:29
Iată de ce a gafat Karius! Examenele medicale efectuate în SUA au scos la lumină adevărul

S-a aflat de ce a gafat atât de grav portarul german Loris Karius în finala Champions League! Meciul, încheiat cu succesul cu 3-1 al celor de la Real Madrid, a avut acest deznodământ nefavorabil englezilor în principal ca urmare a celor două erori uriaşe comise de Karius. Dar, se pare, acum, că lucurile nu mai sunt la fel de agravante pentru goalkeeperul german, care ar avea motive solide pentru a nu mai fi scos ţapul ispăşitor.

În prima repriză a meciului, la un corner, Karius a fost violent lovit în cap în apropierea porţii de către căpitanul lui Real Madrid, Sergio Ramos, urcat în atac la acea fază. Din reluările TV se poate observa lesene că este o lovitură aplicată în mod intenţionat şi nu accidental, cum se mai petrece la fazele fixe.

Iată de ce a gafat Karius. Comunicatul oficial al echipei medicale

Fanii au ajuns să îi adreseze lui şi familiei cele mai groaznice blesteme şi ameninţări, acuzându-l că a pierdut meciul pentru Liverpool. Însă, germanul a mers în Statele Unite, la o clinică din Boston şi a efectuat o investigaţie tomografică. Iar comunicatul oficial difuzat luni seară de către medicii care l-au examinat, Ross Zafonte şi Lenore Herget, a scos la iveală faptul că jucătorul a rămas pe teren până la final, deşi suferise o comoţie cerebrală!

“După examinarea cu atenție a imaginilor  din meci și integrarea unei istorii detaliate, care include simptomele subiective actuale și post-contact, precum și examinările fizice și măsurătorile obiective, concluzionăm că domnul Karius a suferit o comoţie cerebrală în timpul meciului din 26 mai 2018.

Ce urmări a provocat lovitura primită

În momentul evaluării, principalele simptome reziduale și semnele obiective ale domnului Karius sugerează că a suferit o disfuncție spațială vizuală care a apărut probabil imediat după eveniment – ceea ce a provocat șocul – Este posibil ca aceste deficite să afecteze performanța.

Iată de ce a gafat Karius! Portarul a suferit o comoţie cerebrală în urma loviturii primite de la Sergio Ramos şi a avut ca urmări o disfuncţie vizuală
Iată de ce a gafat Karius! Portarul a suferit o comoţie cerebrală în urma loviturii primite de la Sergio Ramos

Domnul Karius a demonstrat o îmbunătățire semnificativă și constantă de când a suferit comoţia și ne așteptăm să se redreseze complet.  Pe baza rezultatelor testului, sperăm că, odată cu tratamentul și urmând protocoalele de activitate prescrise, va continua să se îmbunătățească până la vindecarea totală”. Iată deci adevărul despre gafele lui Karius, comise, cel mai probabil, ca urmare a comoţiei cerebrale suferite.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri