Fotbal intern

Ibericii și-au amintit de Adrian Mutu înaintea meciului Spania – România! ”Steaua frustrată”

18.11.2019 | 18:16
Ibericii siau amintit de Adrian Mutu inaintea meciului Spania  Romania Steaua frustrata
ADVERTISEMENT

Jurnaliștii iberici și-au amintit de atacantul Adrian Mutu înaintea meciului Spania – România, din ultima etapă a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2020. Tricolorii nu mai au nicio șansă de a se califica la turneul final din actualele preliminarii, dar mai au o șansă la barajul de anul viitor din Liga Națiunilor.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,10 este cota pentru “gazdele nu marchează în prima repriză” la Spania – România. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Ibericii și-au amintit de Adrian Mutu înaintea meciului Spania – România

Înaintea partidei România – Spania, ziariștii iberici de la cotidianul As i-au dedicat un amplu material lui Adrian Mutu, pe care îl consideră ”steaua frustrată”. ”Atacantul român avea toate calitățile pentru a marca o eră în fotbal, dar a cariera sa a fost marcată de scandaluri sexuale și legate de droguri. A sfârșit retrăgându-se pe ușa din dos”, au scris spaniolii.

”În fotbal, din când în când, jucătorii cu talent înnăscut ajung în elită. Acesta nu este însă și cazul lui Adrian Mutu. Atacantul român a avut absolut toul pentru a deveni o vedetă mondială a sportului rege, dar scandalurile sale din afara terenului au încheiat rapid o carieră mai mult decât promițătoare. Frecventele apariții în cluburile de noapte din Londra, legăturile sale cu drogurile și, în ultima etapă a carierei sale, cu mafia au pus punct rapid carierei”, mai notează sursa citată.

ADVERTISEMENT

Mutu e descris de spanioli ca un adevărat cuceritor

Pe lângă scandalurile de dopaj, jurnaliștii spanioli amintesc de scandalul cu un ospătar într-un restaurant din Florența, de legăturile sale cu renumit gangster din România, dar și de incidentul Adrian Marțian, partenerul său de afaceri, care a spus că fotbalistul a încercat să-l ucidă prin interpuși. De asemenea, ibericii scriu despre faima de cuceritor a lui Mutu, care a fost căsătorit cu Alexandra Dinu între 2001 și 2003, cu Consuelo Matos între 2005 și 2013 și, în prezent, din 2015, cu Sandra Bachichi.

Partida Spania – România, din ultima etapă a Grupei F a preliminariilor pentru Campionatul European din 2020, se va disputa de la ora 21:45, pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

ADVERTISEMENT