Carousel hot news

Mourinho trage de Ibra să rămână la United. Ce mesaj a postat suedezul

Deşi contractul lui Zlatan Ibrahimovic cu Manchester United a expirat în această vară, Jose Mourinho nu vrea să renunţe la starul suedez, încercând să-l convingă să continue alături de...
11.08.2017 | 18:43

Deşi contractul lui Zlatan Ibrahimovic cu Manchester United a expirat în această vară, Jose Mourinho nu vrea să renunţe la starul suedez, încercând să-l convingă să continue alături de ”Diavoli”. Nici măcar accidentarea suferită de Ibra la genunchi, în luna aprilie, în finalul meciului retur cu Anderlecht, din Europa League, nu-l opreşte pe “The Special One” în acest demers, chiar dacă vârful de atac a ajuns la 35 de ani.

”Ştim că are probleme în aceste momente, are nevoie de timp pentru a se recupera. Nu e pregătit să joace mâine. Nu este ceva urgent să stabilim viitorul lui. Nu a fost de ajuns pentru el ce a făcut în sezonul precedent şi crede că mai are multe de arătat la un nivel înalt. Avem discuţii despre posibilitatea de a rămâne cu noi pentru partea a doua a sezonului”, a spus Mourinho, conform express.co.uk.

Ibra United. Zlatan se laudă cu medalia din Europa League

De cealaltă parte, şi Zlatan pare că nu a renunţat la ideea de a continua alături de Manchester United, postând pe contul personal de Twitter o poză cu medalia primită după câştigarea Europa League. Singura problemă pentru suedez ar fi aceea că, în ciuda valorii sale extraordinare şi a experienţeo deosebite, nimeni nu-i poate garanta locul de titulat la “Diavoli” în sezonul următor.

ibra

United a plătit 85 de milioane de euro pentru Romelu Lukaku, fapt care ar însemna că are într-un fel garantat postul de titular. Aici va interveni diplomaţia lui Mourinho, care va trebui să încerce să rezolve această situaţie, fiind însă greu de crezut că va alege varianta cu ambii jucători în acelaşi timp pe teren.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri