Fotbal international

Ibrahimovic a fost pus la punct de federaţie! ”Nu va juca la Cupa Mondială”

26.04.2018 | 16:58
Ibrahimovic a fost pus la punct de federaţie! ”Nu va juca la Cupa Mondială”
Federația Suedeză a anunțat că Zlatan Ibrahimovic (aici la Euro-2016) nu va merge la Cupa Mondială

Federația Suedeză de Fotbal l-a pus l-a punct pe atacantul Zlatan Ibrahimovic și a anunțat că acesta nu va face parte din lotul lui Janne Anderson pentru turneul final al Cupei Mondiale din Rusia.

”Declarație finală: Zlatan nu va juca Cupa Mondială”, se arată într-un comunicat al federației suedeze. Și directorul naționalelor nordice, Lars Richt, a exclus posibilitatea întoarcerii fotbalistului de la Los Angeles Galaxy: ”Am vorbit cu Zlatan, mi-a spus că nu și-a schimbat opțiunea: nu vrea să se întoarcă”.

Răspunsul federației pentru Ibrahimovic vine după ce selecționerul a spus că jucătorul nu va fi convocat pentru Cupa Mondială

Selecționerul Suediei, Janne Anderson, a declarat că Zlatan Ibrahimovic nu intră în planurile sale pentru Cupa Mondială din această vară.

Mâhnit de reacția tehnicianului, Ibrahimovic i-a răspuns în stilul caractersitic printr-o postare pe contul de Facebook. Atacantul a postat un videoclip în care apare relaxat într-o piscină, moment în care este sunat de un oarecare Janne (n.r. – prenumele selecționerului). Starul suedez ignoră apelul și se aruncă în apa din piscină.

După ce s-a transferat în MLS, la formația Los Angeles Galaxy, Zlatan Ibrahimovic a făcut mai multe afirmații prin care lăsa să se înțeleagă că și-ar dori să joace la turneul final din Rusia. Prima dată, suedezul a anunțat că șansele să joace la Cupa Mondială sunt foarte mari.

Apoi, celebrul atacant în vârstă de 36 de ani a precizat că va fi prezent la Cupa Mondială din Rusia, fără să menționeze însă dacă va juca sau va fi doar spectator.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri